FOTO: Rendžeri Nacionalnog parka "Fruška gora" nose norvešku Viking obuću

Fruška gora, iako za mnoge ne predstavlja najviši izazov, ima svoje neugodne planinske uslove, visoku vlažnost, padove i uspone koji su ozbiljan zadatak kako za rekreativce, tako i za profesionalce.
Od jeseni 2023. godine, rendžeri Nacionalnog parka "Fruška gora" nose Viking obuću tokom svojih svakodnevnih aktivnosti.

Nacionalni park "Fruška gora" je prepoznao kvalitet norveške Viking obuće i svoje poverenje prepustio norveškom dobropoznatom premium kvalitetu izrade, udobnosti i dugovečnosti.

Kako Viking obuća izgleda na ovim profesionalcima pogledajte u galeriji.

Norveška obuća Viking za celu porodicu: Iskoristite neverovatnu zimsku akciju

Kiša, sneg i drugi zimski uslovi zahtevaju obuću najboljeg kvaliteta. Sada po zimskim akcijskim cenama možete da birate omiljene modele Viking obuće, najpopularnijeg norveškog brenda, dostupnog i u Srbiji.
 
Sa tradicijom dugom više od veka, Viking obuća u ponudi ima sjajne modele za celu porodicu i za svaki vremenski izazov. Zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima upotrebljenim u proizvodnji, "Viking" obuća omiljena je među roditeljima mališana, sportistima, ribolovcima i lovcima, planinarima i svima koji vode aktivan život, ali i žele da u hladnim mesecima ne brinu o niskim temperaturama. 
 
Trenutnu ponudu za lov i ribolov možete istražiti OVDE.
 
U kvalitet Viking obuće možete se uveriti u toku aktuelne zimske akcije na sve modele - pa i nove, sa 22 odsto popusta i dodatnih 10 odsto popusta za onlajn kupovinu i plaćanje karticama, pa čak i 50 odsto na odabrane modele (poslednji komad na stanju).
 
Šta dobijate ako izaberete neki od Viking modela?
 
 
Najdugovečniji norveški brend poznat je po lojalnosti Gore-Tex materijalu za izuzetno teške vremenske uslove, ali upotrebljivim i u svakodnevnom životu. Sva Viking obuća sa Gore-Tex membranom ima mešavinu vune od najmanje 20 odsto zastupljenosti, a zahvaljujući tehnologiji koja podrazumeva Gore-Tex Surround oko cele cipele, Viking se diči i 100 odsto vodootpornom obućom u svojoj ponudi.
 
Funkcionalna obuća znači prilagođavanje bilo kakvom terenu. Zato je tu specijalna tehnologija koja je jedinstvena za Viking obuću i stil života, a to je Ultimate Grip Concept (UGC), zaslužan za vaše spretne pokrete po neravnom terenu, na otvorenom.
 
Još od 1920. godine, zaslužni za kvalitet Viking obuće oslanjaju se na prirodnu gumu, materijal koji nikada neće izaći iz mode. Đonovi su faktički otporni na svaku sredinu, a dodatan plus koji dobijate nošenjem udobne Viking obuće je Boa sistem zatvaranja obuće, bez pertli i bez problema i gubljenja vremena.
 
Zimske čarolije na snegu, u planinskim sredinama nezamislive su bez termo materijala, a Viking obuća se dugo oslanja na Elastopan kompanije BASF, izuzetno otporan izolacioni materijal koji ne sadrži PVC, a obezbeđuje lagani, ali zaštićeni osećaj u ekstremnim uslovima.
 
Modeli u ponudi premium Viking obuće imaju izdržive đonove za koje je zaslužan odavno dokazan brend Michelin, koji svoju stručnost u pristupu gumama praktikuje i na obući. Zato možete da se opustite i uživate u svim aktivnostima, bez brige da će vam stopala biti izložena spoljnim uslovima.
 
Postani Viking, odaberi svoj model i zaboravi na mokre i hladne noge
 
 
Pogledajte celokupnu ponudu svih modela norveške Viking obuće OVDE i po fantastičnim cenama odaberite savršen komad za sebe i celu porodicu. Uz aktuelnu zimsku akciju od 22 odsto popusta na sve + 10 odsto dodatnog popusta na onlajn kupovinu karticom, i Vi ćete postati pravi Viking.
Takođe, sve modele Viking obuće možete kupiti u centru Novog Sada u okviru "Pariskog magazina", u Norway House Shop-u, gde možete platiti u tri mesečne rate čekovima građana ili kreditnim karticama preko vaše poslovne banke. Radno vreme i kontakt telefoni shop-a: radnim danima 8-20h, subotom 10-14h; 063/570-925 i 021/301-40-25.
 
Ekskluzivni uvoznik i distributer Viking obuće za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju je renomirana kompanija "Norway House", od samog osnivanja podržana od strane Norveške Ambasade za Republiku Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju i Njegove ekselencije, norveškog ambasadora.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".