Vojvođanska deca od sutra na raspustu

Učenici osnovnih i srednjih škola u Vojvodini još u petak idu na nastavu, nakon čega počinje zimski raspust, koji će trajati do 16. januara 2012. godine.
Učenici osnovnih i srednjih škola u Vojvodini još u petak idu na nastavu, nakon čega počinje zimski raspust, koji će trajati do 16. januara 2012. godine.

Učenici u Vojvodini raspuštaju se ranije od učenika u centralnoj Srbiji, zbog multietničkog karaktera pokrajine, u kojoj značajan procenat dece Božić obeležava po Gregorijanskom kalendaru, 25. decembra.

Prolećni raspust trajaće od Velikog petka uoči Uskrsa 6. aprila, do 16. aprila 2012. godine, a školska godina završava se 14. juna za osnovce, a 21. juna za srednjoškolce.

  • 22.12.2011 21:17
    1
    Najnormalnije da su od sutra vojvodjanska deca na raspustu
    svima dobro, deci koja sada cekaju Bozic Batu i deci koja u januaru isto cekaju Bozic Batu,

    svima sretni dolazeci praznici

    RADIJU021 zelim sve najbolje,ili jos bolje u narednoj 2012 godini

    prodje vereme k'o vihor!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti