Somborski bulevar otvoren za saobraćaj

Druga i završna deonica na izgradnji Somborskog bulevara od ulice Jožefa Atile do Bulevara Evrope puštena je danas u saobraćaj.
Druga i završna deonica na izgradnji Somborskog bulevara od ulice Jožefa Atile do Bulevara Evrope puštena je danas u saobraćaj.

Spajanjem tri bulevara- Somborskog, Evrope i Cara Lazara kružnim tokom trebalo bi da se rastereti saobraćaj i bolje povežu naselja Liman, Telep i Adice, ali i da se smanje gužve na glavnim gradskim pravcima duž Futoške ulice, Jevrejske i Bulevara Mihajla Pupina.

Kompletan završetak radova, koji podrazumeva izgradnju pešačkih i biciklističkih staza, kao i postavljanje završnog sloja asfalta očekuje se na proleće.

Investicija je vredna skoro 330 miliona dinara.

  • 05.03.2012 22:21
    Bulevar i druga s*anja
    Da bi stanovnici somborskog bulevara imali toplovod potpuno je uništen asfalt u vardarskoj ulici. Tako je moralo biti, cevi su nekud morale proći i to je u redu. Međutim, nakon tri godine vardarska ulica nije dovedena u pređašnje stanje.Puta nema, a u ZIG-u kažu da to nije predviđeno ni budžetom za 2012. godinu. Da bi se sve zataškalo ulica je preko noći postala "slepa". Ostale su rupe i džombe, bare i baretine. Vrednost stanova u vardarskoj je zbog ovoga umanjena za oko 20%. Muka mi je pri samoj pomisli na takozvani put kad treba s decom da prošetam. valja istaći da je ulica razbucana i cevi su postavljene za manje od vda meseca, a gradonačelnik je svojim prisustvom uveličao ovaj veličanstveni građevinski poduhvat. Gde si sada, Rodni? Prošetaj malo do nas i ne zaboravi da obuješ kaljače.
  • Miodrag

    26.12.2011 10:07
    samo da dopunim ako nije kasno
    Krecuci se ulicom Cara Lazara prema raskrsnici sa ulicom Cara Dusana, mozete uociti tablu za prestrojavanje: levo, pravo, pravo i desno. Ali na asfaltu je ostalo : levo, levo, pravo i desno.

    Ne stvarno, ne mogu da verujem da se sve radi polovicno.
  • Симић

    26.12.2011 08:00
    Ја тамо а оно мрак...
    Војвођанске власти су заборавиле расвету на кружном току. Ток је ноћу осветљен као просечна раскрсница у Малом Иђошу (извињавам се Иђошу)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti