Novosadski veslači od proleća u novoj zgradi

Nova zgrada Veslačkog kluba "Danubijus 1885" uskoro će biti potpuno gotova.

Nova zgrada Veslačkog kluba "Danubijus 1885" uskoro će biti potpuno gotova.

Radovi su u završnoj fazi, a u prizemlju su već smešteni čamci kako bi se sprečilo njihovo propadanje. - Zbog vremenskih prilika i predstojećih praznika sigurno će doći do malog zastoja u radovima, no, prema našim procenama, do proleća bi trebalo sve da bude gotovo. Unutrašnji radovi se završavaju, sprovedeni su struja i grejanje, prostorije su okrečene, završene su stolarija i bravarija - izjavio je za Dnevnik direktor kluba Danilo Lučić.ž

Godinama u neadekvatnim uslovima za rad, treniralo je blizu dvesto veslača, među kojima je i uspešna i višestruko nagrađivana veslačica Iva Obradović. Veslači i rukovodstvo imaće po završetku radova na raspolaganju 1.094 kvadrata novog prostora. U prizemlju se nalazi hangar za smeštaj čamaca, na prvom spratu su prostrana sala za vežbanje na ergonomskim spravama-simulatorima veslanja, pomoćne teretane, svlačionice i kupatila, a na zastakljenom tavanu nalaziće se kancelarije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti