Parking servisu nagrada Privredne komore

Novosadski "Parking servis" jedino je preduzeće iz vojvođanske prestonice koje se našlo među 26 najuspešnijih preduzeća koje je nagradila Privredna komora Srbije.

Novosadski "Parking servis" jedino je preduzeće iz vojvođanske prestonice koje se našlo među 26 najuspešnijih preduzeća koje je nagradila Privredna komora Srbije.

Kako se navodi u obrazloženju, nagrada se dodeljuje za postignute rezultate u privređivanju i doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije. Nukazuje na to da je rad "Parking servisa" ocenjen kao vrlo kvalitetna aktivnost, značajna i za građane Novog Sada i za delatnost rešavanja problema mirujućeg saobraćaja.

- Pored uređenja znatnog broja parkirališta i podizanja nivoa bezbednosti, ovu godinu su obeležili značajni projekti i inovacije, među kojima se ističe organizovana mreža iznajmljivanja gradskih bicikala, NS bike. Ova nagrada nam je posebno značajna i predstavlja podsticaj za budući rad - rekao je direktor Ivan Ferko i istakao da se kontinuitet uspešnog rada neće prekinuti i da u narednoj godini građani mogu da očekuju više komunalnog reda u oblasti parkiranja, kroz povećanje kapaciteta parkirališta, ali i proširenje sistema javnih gradskih bicikala.

Dodatna pohvala od Komore stigla je i jer je "Parking servis" svoj sistem naplate uspeo da proda u dvadesetak gradova u Srbiji.

  • Živko

    24.12.2011 13:08
    Nijedan od ponuđenih odgovora
    @anonimus
    Mogli bi vi, ili neko drugi stariji da da odgovor kako je to ranije funkcionisalo. Verovatno u okviru nekog drugog JPa. Naša pametna vlast se dosetila da to izdvoji iz tog sistema, kako bi više ućarila, a i uposlila partijske ljude. Bar je to moje mišljenje. Oni kada ne znaju kako će da uposle svoje ljude, otvaraju agencije ili prave nova JPa.
  • Jovan

    24.12.2011 10:41
    Kao da citam Njuz.net.
  • Živko

    24.12.2011 08:30
    Nijedan od ponuđenih odgovora
    @anonimus
    Pravo da Vam kažem ne sećam se baš tako naplate parkiranja ranije. Sećam se parking satova, ali ne i toga kada su oni skinuti. Pojedini nisu ni funkcionisali. Inače sam 81. godište i jedan sam od osnivača NOPOa, a pre toga nisam bio član nijedne stranke.
    Reagovao sam samo na neistinu da pare idu u Republički budžet i da je Republika Srbija osnivač JKPa parking servis. Ako je to istina onda stvarno nemam komentar i izvinjavam se ako sam nekoga uvredio komentarom.
    Što se tiče parkiranja, mislim da je sramota kako se šire zone i kolika je cena parking sata. Po meni su dovoljne ovakve cene i zone za strogi centar i mesta gde je velika frekvencija ljudi tokom dana. Dok sam dolazio na posao u grad tražim mesto gde se ne plaća parking, jer mi bukvalno treba četvrt radnog vremena da zaradim za parkiranje.
    Posebna je priča najlon pijaca i naplaćivanje parkiranja po blatu i okolnim travnjacima. Što tamo ne srede poligon i naprave parking mesta, pa da znam šta plaćam.
    Još nešto. Otišao sam sa ženom u Vrnjačku banju pre par godina i istraumiran novosadskim parking servisom, parkiram auto i besumično tražim neku tablu sa brojem na koji da pošaljem poruku za parkiranje, a parking se tada nije naplaćivao, ne znam za trenutno stanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti