Posebno vozilo Parking servisa od danas kontroliše naplatu parkiranja, nema više papirne karte

"Parking servis" će od danas, 15. januara početi da koristi posebno opremljeno vozilo za elektronsku kontrolu naplate parkiranja.
Posebno vozilo Parking servisa od danas kontroliše naplatu parkiranja, nema više papirne karte
Foto: Parking servis
Iz tog preduzeća navode da, pošto se sa početkom primene ovog sistema kazna, tj. "nalog za plaćanje posebne parking karte" više neće postavljati na vetrobransko staklo vozila, građanima će informacija o tome biti dostupna na sajtu parkingns.rs.
U "Parking servisu" navode da uvođenjem novog sistema kontrolisanja parkiranja nastoje da drže korak sa vremenom i da jačaju i ubrzavaju elektronsko poslovanje.
 
Takođe, od danas, 15. januara prestaje i mogućnost kupovine i korišćenja papirnih parking karata.
Građani će parkiranje osim SMS porukom moći da plate kupovinom elektronske parking karte, na više prodajnih mesta u gradu. 
 
Spisak prodajnih mesta može se pogledati na njihovom sajtu u sekciji Načini plaćanja/Elektronska parking karta. 
  • Mihailo NS

    18.01.2024 21:50
    Kako popraviti nešto što već radi...
    Kao da je neko iz dosade uzeo da popravlja nešto što radi i sve pokvario...
    Napredno, nema šta.
  • werwr

    17.01.2024 12:18
    " da li može da se desi da se neko sekund pre prolaska kontrolnog vozila parkirao. Ovaj ga slika i ćao. "

    Ovo dobro pitanje. Nek me neko ispravi ali mislim da je kao nesto tipa u prvom prolazu te slika, tj evidentira u sistemu, i posle kad napravi sledeci krug i proslo vise od 5min a vozilo snimi drugi put onda ide kazna... tako nesto. Iako mi druga stvar nije jasna, imamo dakle 2 tipa vozila u NS: jedne, oko sokolovo, koje ce da snima prekrsaje tipa parkirao na zelenu povrsinu, 4 zmigavca u traci i gde nije parking, i ove koji ce da pokrivaju samo parkinge....
  • Lesakesa90

    16.01.2024 00:42
    Držati korak sa vrememom = dati otkaze većini ljudi koji su radili ovaj posao godinama na +40 i na - 10...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".