FOTO: Moto Deda mrazevi podelili više stotina paketića

Deda mrazevi na motorima i ove godine su obradovali na stotine novosadskih mališana.

Deda mrazevi na motorima i ove godine su obradovali na stotine novosadskih mališana.

U tradicionalnoj prednovogodišnjoj vožnji, devetoj po redu, nekoliko desetina motociklista udruženja "Apostoli" posetilo je i uručilo poklone deci iz Dečjeg sela, Dečije bolnice, Doma za decu sa posebnim potrebama na Novom naselju i Svratištu za decu ulice.

Bez poklona nisu ostali ni najmlađi koji su se sa roditeljima oko podneva zatekli na Trgu slobode, a gužva oko kombija sa paketićima je bila ogromna. Ukupno je podeljeno više od 400 paketića koje su bajkeri uz pomoć mnogobrojnih firmi kupili.

Novac prikupljen u ovoj humanitarnoj akciji, a koji nije potrošen, biće uplaćen na račun Fonda B92 za kupovinu inkubatora u akciji "Bitka za bebe".

  • zoe

    25.12.2011 17:17
    Moj naklon
    Ljudine,velikog srca!
  • Biciklista

    25.12.2011 13:54
    Svaka čast ljudi. Pravu stvar radite :)
  • Dalmatinac

    25.12.2011 05:49
    Obavestenje
    U tradicionalnoj prednovogodišnjoj vožnji, devetoj po redu su ucestvovali svi motociklisti dobre volje sa moto klubovima iz Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti