VIDEO: Život u napuštenoj kasarni

Od ulaska grupe aktivista u napuštenu kasarnu "Arčibald Rajs" na Futoškom putu prošla su četiri dana, ali sem onih koji tamo trenutno rade i borave, većina ne zna šta se tačno zbiva iza zidova.

Od ulaska grupe aktivista u napuštenu kasarnu "Arčibald Rajs" na Futoškom putu prošla su četiri dana, ali sem onih koji tamo trenutno rade i borave, većina ne zna šta se tačno zbiva iza zidova.

Prostor od 7.500 kvadrata se želi pretvoriti u Društveni centar, aktivisti ga tokom dana uvek sređuju, dok se uveče tu održavaju radionice, tribine, predstave ili svirke. Evo jednog kratkog filma koji će vam dočarati sva zbivanja u kasarni prvog dana ulaska u nju.

Komentari 101

  • "Desničar"

    31.12.2011 11:46
    @Begečka nana i @Lajavi
    @Begečka nana Ako imaš otpor prema ovoj državi,ti brate pali odavde.Ja imam samo otpor prema ovoj korumpiranoj vlasti,i to ću na izborima i da kažem,a ova država će postojati i puno posle mene i tebe,šta god neki hteli ili radili.
    P.S. Otkad se to škola verifikuje preko internet prepiske?Iz dikcije se vidi koju je školu završio.
    @Lajavi Osim patološke mržnje,da li imaš još nešto da dodaš,npr. šta ti i tebi slični korisno doprinosite,ili je komentar samo da je to tako?
    Ne želim da polemišem,ali razmislite pre nego što nešto kažete ili napišete,jer inače ispadate šuplji i prazni.Ili ste sa time možda zadovoljni.
    Ja sam "desničar" i nacionalista,koji voli svoju naciju i poštuje sve druge.Da bi nekoga mrzio,to traži emociju,a emocije dolaze samo ako nekoga poznaješ,tako da nikako ne mogu da mrzim bilo koju naciju,samo pojedince,i to neka mi ide na dušu.
  • Lajavi

    30.12.2011 11:04
    Da se nosite vi desnicari lepo sa vasim naisljem negde drugde, a? Sta ste vi uradili? Ajde recite? Sta? Osim lomljave po gradu? S.T.A? Samo nesto k****te, to je sve sto znate. Majmuni mali.
  • Begečka nana

    30.12.2011 11:00
    Ajd' što što ima raznih komentara - to razumem. Ali, što do sada Lala1 ima 18 minusa jer je završio fakultet, radi i ima vremena da se bavi i humanitanim radom !!!!! Ovaj narod mora da propadne, i nije mi ni žao! E, a da je napisao da nema faks i ne radi, bio bi probisvet kao "oni iz kasarne". Ljudima nikad ugoditi. Podrška od mene za svaki vid samoorganizovanja i otpora (naročito mladih ljudi) prema ovoj državi, koja ne zaslužuje da je njeni građani poštuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti