"Mladima nedostaje prostor u Novom Sadu"

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović izjavio je da ne može da podrži ilegalni ulazak aktivista omladinskih organizacija u napuštenu kasarnu u Novom Sadu, ali da može da razume njihovo nezadovoljstvo jer u gradu nema dovoljno prostora za mlade.

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović izjavio je da ne može da podrži ilegalni ulazak aktivista omladinskih organizacija u napuštenu kasarnu u Novom Sadu, ali da može da razume njihovo nezadovoljstvo jer u gradu nema dovoljno prostora za mlade.

"Ne podržavam način na koji su mladi iskazali svoj revolt, ali podržavam njihove očigledne dobre namere, koje idu za tim da se u gradu stvori prostor u kojem bi mladi mogli nesmetano da stvaraju", rekao je Jovanović.

Aktivisti omladinskih organizacija u četvrtak su "zauzeli" deo kasarne u Futoškoj ulici. Kako su objasnili, cilj je da od kasarne naprave "Društveni centar", odnosno dom omladinskih nevladinih organizacija.

  • LAŽ I SAMO LAŽ!!!!

    29.12.2011 08:04
    "Mladima nedostaje prostor u Novom Sadu
    Ja SAM DEVOJKA OD 22.god. i imam i previše prostora u ovom gradu gde je mirišljavo gde ima grejanja, nije mi skupo da dam mesečno za aerobik 1200 dinara, bolje nego da se smrzavam u u hladnoj smrdljivoj kasarni sa toi toi i miševima, noću idem u pozorište,poslastičarnice, imamo i prelep bioskop u centru, stvarno ne znam ko ovde govori u IME NAS MLADIH ZAR OVI MATORCI ? ŠTA JE SA NJIMA ZAOSTALI SU U RAZVOJU ILI NEMAJU OGLEDALO NEMAJU OČI DA VIDE DA IMA I PREVIŠE MESTA ZA NAS MLADE u ovom gradu...spa centri, fitnes centri? NIŠTA U ŽIVOTU NEMA ZA DŽABE, PRVO NEŠTO DAŠ DA BI NEŠTO DOBIO!!!!NEŠTO JE SKUPLJE, A NEŠTO JEFTINIJE PA KO VOLI NEK IZVOLI,a da nemamo gde da se okupljamo TO VEĆ NIJE ISTINA!!!! I SKUPLJAMO SE I MI STVARNO MLADI DA ŠTRAJKUJEMO U OVOM GRADU I POKAŽEMO KROZ SNIMKE DA IMAMO GDE DA SE OKUPLJAMO I SNIMIĆEMO PRILOGE!!!! I MNOGO SMO ZGODNI I LEPI JER SE BAVIMO SPORTOM I NISMO USRANI I POPIŠANI.
  • LimanacNS

    28.12.2011 13:45
    @Walter
    Znači da postupate isto kao i vojska nekad, upad. A, ja pomislio na tren da ste bolji. Pogledaj kako je vojska prošla i uči iz toga. Ne vredi da se raspravljamo, na različitim talasnim dužinama smo. Pozdrav i svako dobro, čujemo se kad se ovo sve završi.
  • Walter

    28.12.2011 13:23
    Joooj...
    Konstantine, tugo jesenja! Pre će biti da ste Vi na nekim opasnim drogama. Nit' mucam (naprotiv, mogu da Vam držim časove pravilnog govora i pisanja), niti imam neke veze sa DC (osim što ih podržavam u komentarima, ali i to je nešto!), tako da ne znam zašto mislite da ste me gledali negde.
    Nisam komentarisao "uzurpaciju 1945", samo sam je spomenuo u bezuspešnom pokušaju da Vama & sličnima objasnim razliku između korišćenja objekta iz kog je prethodni vlasnik isteran puškom, i korišćenja objekta koji je napušten, zapušten i prethodnom "vlasniku" očigledno nepotreban.
    Linmance i ostale Jegermajstere bih pitao da li su se tako gorljivo insistirali na legalizmu i pristanku pravih vlasnika dok su kasarnu zaposedale brkate vojničine, ili ste sad uočili laku metu pa ste glasni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti