Kupujte Pametno - preko granice: Čuveni Eurospin na samo dva sata od Novog Sada

Iako poznati italijanski trgovački lanac Eurospin uprkos najavama nikad nije stigao u Srbiju, Novosađani mogu manje od dva sata da dođu do najbližeg marketa i otkriju šta je to "Pametna kupovina".
Kako je prethodne godine inflacija nanela veliku štetu kućnim budžetima građana Srbije, a trgovci su povisili cene bez nade za pojeftinjenjem, građani često traže alternativna mesta kupovine da uštede novac.
Za to ponekad moraju da idu preko granice, što može biti isplativo, naročito kada su u pitanju veće kupovine.
 
Italijanski trgovački lanac Eurospin poznat je po "Pametnoj kupovini", odnosno svakodnevnoj ponudi kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama.
 
 
Na rafovima ovih marketa ne postoje klasični brendovi kakvi se mogu naći u ostalim radnjama, već isključivo proizvodi osmišljeni od strane tima stručnjaka koji odgovaraju na sve karakteristike tržišta.
Osim toga, tu su i proizvodi koji akcenat stavljaju na održivost, što pokazuju i brojni sertifikati. Tako se u ovim marketima mogu pronaći organski proizvodi za ličnu higijenu, čišćenje i ishranu.
 
 
Znak "Pametne kupovine" je i prisustvo svih neophodnih proizvoda na jednom mestu, kako se ne bi gubilo vreme na obilaske više prodavnica u potrazi za kvalitetnim prehrambenim proizvodima, tekstilom, kućnim aparatima, odećom i ostalim neophodnim stvarima za domaćinstvo.
 
Da ovi marketi nude baš sve što je građanima potrebno pokazuju i najrazličitije linije proizvoda, od linije proizvoda za negu beba, preko odevnih linija, pa do proizvoda za automobil, kućnih uređaja, grickalica, sokova, suhomesnatih i mlečnih proizvoda.
 
 
Eurospinov model distribucije sopstvenih robnih marki razlog je i rastućeg uspeha ovog trgovinskog lanca širom Evrope, što građanima garantuje i veliku uštedu.
Novosađanima je najbliži Eurospin u Osijeku, do koga možete stići za manje od dva sata. Samo još pola sata vožnje potrebno vam je da stignete do Eurospina u Đakovu, gde takođe možete isprobati koncept "Pametne kupovine".
 
A pošto kupovati pametno znači i pripremiti spisak za nabavku, na OVOM LINKU možete istražiti aktuelnu ponudu, pre nego što posetite sebi najbliži Eurospin.
 
 
Market u Osijeku nalazi se u Gackoj ulici 70. Otvoren je svakog radnog dana i subotom od 7h do 22h. Eurospin u Đakovu je u Ulici Petra Preradovića 198, a radi radnim danima od 8h do 21h.
Radno vreme nedeljom je promenljivo i ažurira se na mesečnoj bazi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.