Još malo pa kraj nedelje: Četvrtak pred Novosađanima topliji i sa dosta dešavanja

Ovaj februarski četvrtak pred Novosađanima biće topliji i vedriji.
Još malo pa kraj nedelje: Četvrtak pred Novosađanima topliji i sa dosta dešavanja
Foto: 021.rs
S obzirom da je kraj nedelje blizu, broj dešavanja u gradu polako raste, pa će u četvrtak biti mnogo dešavanja za razne ukuse i afinitete.
 
Podsećamo i da će od 11 časova na Trgu Slobode obeležavati 198. godišnjica rođenja Svetozara Miletića, te će u centru grada biti održan kulturno-umetnički program.
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas informiše o svim najvažnijim informacijama koje treba da znate u narednom danu. Počnimo sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti topliji i malo vedriji. Minimalna temperatura biće 3, a maksimalna 17 stepeni. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar.
 
Relativno povoljne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolju.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Ledinaca, Sviloša i Begeča neće imati struje. Od 9.15 do 11.15 časova neće biti struje u Laze Lazarevića 1 - kotlarnica, a za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na deonici auto-puta, od petlje Batajnica do petlje Novi Sad Centar zbog radova. Od 7 do 17 časova postavljaju se optički kablovi na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu. Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Ovaj posao trebalo bi da bude završen do 18. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a,14b,14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se od 20 časova u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45.
 
Predavanje "Utilitarno staklo u reprezentativnoj kulturi" biće održano u Muzeju Vojvodine u 18 časova, kao prateći program izložbe "Staklo".
 
Predstavljanje knjige Nađe Petrović "Meduze žive zauvek dok ih ne uhvate" počeće u 19 časova u Bulevar Buksu.
 
Projekcija filma "Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja" počeće u 18 časova u KC "Mladost" u Futogu, dok će film "Sunce mamino" početi u 20 časova.
 
Predstavljanje knjige Džona Skenlana "Lutalice i Saputnice" održaće se od 18.30 časova u Američkom kutku u Novom Sadu.
 
Romantična komendija "Kako sam se nadala dobro se (ni)sam udala" igraće se od 20 časova na Spensu.
 
Džez kvintet Sonic Kitchen sviraže od 21 čas u Omladinskom centru CK13.
 
Double Trouble Tribute Show, ovog puta u čast Bon Scott-a, počeće u 21 čas u Domu omladine.
 
Komični balet u tri čina "Kopelija" igraće se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, a predstava "Revizor" od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović".
 
Predstava "Debela" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih, a od 19.30 časova će na Velikoj sceni biti gostujuća predstava "Tašta ne prašta".
 
Tribina "Položaj i mesto ličnih pratilaca u Novom Sadu" održaće se od 18 časova u Zenit Books knjižari.
 
Zvezde Grandža sviraće od 22 časova u Pabu Lazino tele.
 
Otvaranje izložbe fotografija Tatjane Dimović "Nastajanje" održaće se pd 20 časova u Kafe-galeriji Frida.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".