VIDEO: SNS aktivista cepao plakate studenata u Novom Sadu zbog hrane u menzi

SNS aktivista Vukašin Đoković cepao je u Univerzitetskom kampusu plakate neformalne grupe STAV koji su ih lepili kako bi prikazali šta studenti misle o hrani u menzi.
VIDEO: SNS aktivista cepao plakate studenata u Novom Sadu zbog hrane u menzi
Foto: 021.rs
STAV je neformalna grupa koja je okupila studente Univerziteta u Novom Sadu nakon protesta u Beogradu.
Kako se može videti na snimku, Đoković, koji se na televizijima Pink i Informer pojavljuje u ulozi analitičara, provocira studente i baca im plakate u kantu za smeće. 
Iz STAV-a su saopštili da su pokušali da zalepe plakate koji prikazuju rezultate ankete kojom je ispitano šta studenti misle o menzi Univerziteta u Novom Sadu.
 
 
"Tokom akcije je mladić po imenu Vukašin Đoković, predsenik omladine SNS, počeo da uništava i cepa okačene plakate, baca preostale u kante za smeće i vređa aktiviste i aktivistkinje STAV-a", navode u STAV-u.
 
Rezultati ankete koja je rađena na uzorku od 1.356 ispitanika pokazuju da je stanje u menzi loše, da je hrana nekvalitetna, a prostorni kapaciteti nezadovoljavajući. 

Komentari 58

  • FTN

    09.03.2024 09:04
    Nje tako loše
    Vidite, nisam iz NS i nemam ambicije da idem u svoj grad kad su glasanja jer moram da radim u kafeu uz studiranje.
    Nije mi hrana u menzi kao kod moje majke. Ali za te pare koje dam izuzetno sam zadovoljan. Bio sam u "Plavoj frajli" sa devojkom za njen rođendan - skromno smo jeli uz sok i pivo i platili koliko nas košta menza za 4 meseca.
    Još da Vam kažem za "Stav" . Oni javno govore da im je politika budućnost i da žele da se aktiviraju u nekom novom poretku u Srbiji.
    Tako da svi ovi komentari (većina) odražavaju političko ubeđenje a ne stvarno stanje menze.
  • *

    08.03.2024 19:30
    Mala Krsna - Velika Seoba Glasača za Beograd i sve ce vam biti jasno
  • ANDRA

    07.03.2024 09:38
    iz radoznalosti
    da vidim profil dotičnog. Studira Edukons, gostuje na informeru i pinku kao analitičar, bavi se prizemnom politikom i velikim parolama... znači ako se nešto ne promeni novi na političkoj sceni SNS. Još jedan razlog za promene. Plus šta on radi u kampusu univerziteta. On studira kod privatnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.