Za modernizaciju dve novosadske toplane 10 miliona evra

U modernizaciju toplana "Istok" i "Jug", javno preduzeće "Novosadska toplana" će u naredne dve godine utrošiti 10 miliona evra koje je uzela kao kredit od Nemačke banke za obnovu i razvoj.
U modernizaciju toplana "Istok" i "Jug", javno preduzeće "Novosadska toplana" će u naredne dve godine utrošiti 10 miliona evra koje je uzela kao kredit od Nemačke banke za obnovu i razvoj.

U ovom preduzeću navode da je kredit vrlo povoljan, jer je rok otplate 12 godina sa grejs periodom, uz kamatnu stopu od 2,5 odsto. Ovo ulaganje bi trebalo da poboljša rad toplanama koje greju Grbavicu, Limane, Centar i Podbaru.

Kako za "Blic" kaže direktor ove firme Vladimir Jelić, ove investicije doneće i manju potrošnju gasa koja će omogućiti redovno izmirivanje rata kredita.

  • oooo

    13.01.2012 14:25
    malo i za putovanja...od onog sto pretekne
  • @Smrznuti

    05.01.2012 22:33
    Nemoj
    Nemoj, Smrznuti. Sedi tu gde jesi. Vidis da ni zima nije jaka i da de moze cak i na Dunav otici, pa mozda i zaloziti ...
    Nije ni selo sto je nekad bilo, a sapurike su prilicno skupe.
  • @Anonimus

    05.01.2012 11:42
    Da li ste vi normalni?!!!
    Da li je uopste bitno ko će to otplaćivati?!!
    Mene više brine da li će taj jadni direktor moći završiti svoje investicije, uključujući i bazene?! Ko Vas uopšte pita je ukrao Toplanu na Mišeluku? Zar Vam nije jasno do sada ko je to uradio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti