Milionska šteta od krađe šahtova

Na području Novog Sada godišnje se ukrade više od tri stotine poklopaca i rešetki sa slivnika, što  dovodi do milionskih rashoda, kažu u "Vodovodu".

Na području Novog Sada godišnje se ukrade više od tri stotine poklopaca i rešetki sa slivnika, što  dovodi do milionskih rashoda, kažu u "Vodovodu".

Osim što se krađom poklopaca pravi znatna materijalna šteta, ovim se i ugrožava bezbednost građana, jer se dešava da građani upadnu u neobezbeđeni šaht ili na sličan način oštete svoje automobile.

Rešenje za problem s kojim se u ovom preduzeću bezuspešno bore već godinama vide u većim kaznama za lopove, ali i za firme koje se bave otkupljivanjem ovih sekundarnih sirovina, piše "Dnevnik".

Podsetimo, policija je krajem aprila prošle godine uhapsila članove jedne kriminalne grupe koja se bavila organizovanom krađom poklopaca sa šahtova.

Ovu vest možete pogledati u satiričnoj verziji Teleplova.

  • S.

    05.01.2012 11:26
    @nepotpisani koji se meni obratio,
    Prvo, mozda bi trebao sam da se vratis u skolu vaspitanja radi.
    Vrlo dobro znam na kojim se temperaturama topi kao i da je to sasvim izvodljivo. Ne bih ni pisao da nije tako.
  • Milan II

    05.01.2012 07:25
    Iako je cena svakog pojedinačnog šahta preko 15000 RSD naša policija nije našla ni želju ni interes da pronadje lopove!
  • Peca

    05.01.2012 05:55
    Djura pendrek
    Policija mora ici na doobuku.Ovi zastitari ljudskih prava zabranjuju upotrebu sile i to zovu zlostavljanje ljudi, a ovi sto kradu su neljudi i njima treba peglati ledja da ne mogu vise da se saginju ni kada im ispadne dinar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti