FOTO: Mališani iz Svratišta dobili paketiće

Mališanima iz Svratišta za decu danas su paketiće podelili aktivisti udruženja A.N.U.H.S. u saradnji sa organizacijom Anarh, koji rade u okviru novoformiranog Društvenog centra "Arčibald Rajs".
Mališanima iz Svratišta za decu danas su paketiće podelili aktivisti udruženja A.N.U.H.S. u saradnji sa organizacijom Anarh, koji rade u okviru novoformiranog Društvenog centra "Arčibald Rajs".

 

Organizator, Đorđe Kolarski, kaže da je materijal za paketiće prikupljen tokom muzičkih slušaonica i koncerata. "Članovi udruženja A.N.U.H.S. su organizovali nekoliko humanitarnih novogodišnjih disko – pank večeri na koje su gosti jednostavno umesto ulaznice donosili čokoladu, staru garderobu, igračke, školski pribor i onda smo to odmah zapakovali i doneli ovde deci", kaže Kolarski.

Trenutno su u toku radionice šivenja žonglerskih rekvizita koji će biti poklonjeni deci, a biće organizovane i radionice na kojima će deca učiti da žongliraju.

  • @Vukasin

    06.01.2012 12:06
    Preseli se u Avganistan, tamo bi tvoja nacela sigurno naisla na plodno tlo.
  • Vukasin

    06.01.2012 11:43
    Organizacija Anarh? Blago li je nasoj drzavi koja je polarizovana izmedju turbo-folk likova i nekih anarho-liberala sto ne razumeju da su u pogresno vreme na pogresnom mestu. Ne vredi na silu bilo sta pokusavati, to deluje mnogo izvestaceno kod nas. Kulturno-geneticki kod ovog podneblja ne trpi ove sto glume mlade zapadnjake.
  • Milan

    05.01.2012 22:54
    DC
    Ova akcija je realizovana u novom Drustvenom centru. Evo jos jednog dobrog primera za ljude da shvate da se na ovom mestu desavaju divne stvari. Da su ovde ljudi koje hoce da urade nesto dobro za ovo drustvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti