SNS: SSP nema pravo da bilo kome deli lekcije

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da "SSP nema ni moralno, niti bilo koje drugo pravo da bilo kome deli lekcije".
SNS: SSP nema pravo da bilo kome deli lekcije
Foto: 021.rs

"Građani Novog Sada još se sećaju vladavine bivšeg režima. Vremena kada je opustošen Spens, kada su milioni nestajali tokom gradnje Bulevara Evrope i afera koje su se ređale jedna za drugom. Da li su Đilasovi puleni zaboravili kako je izgledala gradska kasa u vreme Bore Novakovića? Izgleda da jesu, ali nije narod i nismo mi", navodi SNS.

Poručuju i da "građani Novog Sada i te kako znaju šta je vlast sve uradila za poslednjih 12 godina i čime sve mogu da se pohvale i sadašnji gradonačelnik Milan Đurić, kao i njegov prethodnik Miloš Vučević". 
"Otvoreno je više od 12 hiljada novih radnih mesta, Novi Sad je među prvim gradovima u Srbiji uveo besplatne državne vrtiće, udžbenici su besplatni za sve đake prvake, ulaže se u našu decu, mlade, majke, naše penzionere", navodi SNS. 
 
Dalje nabrajaju da se "grade tri mosta, Novi Sad se okitio sa nekoliko važnih evropskih titula, obezbeđuju se sredstva i za važne infrastrukturne projekte, za obnovu ulica, fasada, parkova, škola i vrtića, pa i za nabavku klupa".
  • X49

    24.03.2024 19:15
    Njihove pesme, njihovi snovi
    Sadašnja vlast je toliko uspešna i poštena da po mišljenju nazadnjaka i njihovih praporaca treba da traje bar neku deceniju, a neće ni slučajno.
  • Zdravstvo

    24.03.2024 07:34
    Za vreme vase vladavine degradiraliste zsravstvo. Osiguranik nema pravo ni na sta jer nikad nema termina, svw se placa privatno ko ima da plati. Sirotinja ke bolesna i umire. Zaposljavaju se doktori sa partijskim knjizicama bez osnovnog znanja, tako da se pacijenti upucuju na pogreano meato u Urgentni centar, koji je organozovan bez ikakavog mozga.. Nema karsiologa, nema pulmologa, nema onkologa, hirurgija slaba...pa zbog toga se sa pacijentima igra ping pong slanjem iz UC do Kamenice i nazad, a sve bezpotrebno uz trosenje zdravstvenog fonda.
  • Prevodilac

    23.03.2024 23:15
    Drugim rečima rečeno, smisao poruke je da ova vlast milom i dobrovoljno neće sjašiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".