Đurić o Bangladešu: Moraćemo da obnavljamo, vatrogasci će možda biti tu čitav dan

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić kaže da će grad pomoći obnovu naselja Bangladeš, koje je jutros zahvatio veliki požar.
Đurić o Bangladešu: Moraćemo da obnavljamo, vatrogasci će možda biti tu čitav dan
Foto: 021.rs
Ovo naselje je jutros pre pet časova zahvatio požar. Ljudskih žrtava nema. 
 
U akciji gašenja učestvovala je Vatrogasna brigada Novi Sad, kojoj su u pomoć pritekla i dobrovljna vatrogasna društva. Bilo je angažovano 40 vatrogasaca sa 12 vozila, a u akciju gašenja uključila su se i javna preduzeća. 
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić kaže da je deo meštana ovog naselja smešten u prihvatilište za beskućnike u Futogu, a deo u svratište u Novom Sadu. 
 
"Treba da utvrdimo šta je uzrok, šta se desilo. Moguće da će vatrogasci morati da rade čitav dan da bi u potpunosti završili posao", navodi Đurić.
Po njegovim rečima, moraće da se sanira šteta koja je nastala.
 
"Moraćemo da obnovimo ovo, moraju ljudi da se vrate nazad, da žive u svojim domovima", dodaje gradonačelnik.
 
Đurić je podsetio da je Bangladeš pretrpeo štetu i nakon superćelijskih oluja, u julu prošle godine, kada je grad pomagao meštanima postavivši nove krovove na objektima. 
  • Galens

    12.04.2024 14:42
    Likes this
  • Marta

    12.04.2024 13:39
    Pitanje!
    Ko je taj Djuric?
  • Ovo

    12.04.2024 13:37
    Je
    Savamala po novosadski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti