25 novih radnih mesta u gradskoj administraciji

U gradskoj administraciji ove godine bi posao trebalo da dobije 25 osoba, što znači da će broj zaposlenih u gradskim službama i upravama, ne računajući preduzeća, porasti na 1.136.
U gradskoj administraciji ove godine bi posao trebalo da dobije 25 osoba, što znači da će broj zaposlenih u gradskim službama i upravama, ne računajući preduzeća, porasti na 1.136.

Najveće povećanje planirano je u gradskim upravama za inspekcijske i opšte poslove, a do smanjenja će doći jedino u Gradskoj upravi za sport i omladinu i to za jedno radno mesto, piše "Dnevnik". Tokom 2011. broj zaposlenih je u najvećoj meri povećan prijemom vaspitačica u Predškolsku ustanovu, odnosno početkom rada komunalne policije.

Od gradskih uprava i službi, najbrojnije su uprava za inspekcijske poslove, služba za zajedničke poslove i uprava za opšte poslove. Najmanje zaposlenih ima u Gradskoj upravi za zdravstvo i upravi za sport i omladinu.

  • 20.01.2012 10:45
    dok se mi smrzavamo u našim stanovima...
    U Toplani je primljeno preko 100 ljudi i to uglavnom sa jedva završenom srednjom školom, ali im je zato koefiicijent veći nego što ga imaju mašinski inžinjeri. Umesto diplome imaju partijsku knjižicu SPO-a ili Lige.
  • Sima

    19.01.2012 09:13
    Ovi ga preteraše!
    Samo 25 radnih mesta u gradskoj administraciji, a koliko gospodo u JKP preduzećima.Tamo su kapije širom otvorene, a naročito u Novosadskoj toplani i Vodovodu, pa ukoliko ste članovi DS ili LSV, ili vam je tu radila baba, strina, tetka slobodno se javite (diploma i radno iskustvo nije bitno).Do sada je primljeno oko 100 članova u Toplani kao i u Vodovodu, ali konkurs je otvoren do izbora.Sram vas bilo!
  • Vera i Nada

    18.01.2012 09:01
    Ljubav , vera i nada spašavaju svet
    Ljubav , vera i nada spašavaju svet, zbog vere, ljubavi i nade Isus je razapet! Imam još uvek veru da ću se zaposliti, nadam se i nemrzim nikoga! Očas posla posle izbora može da se desi situacija da svi ovi DS-ovci i ostali koji su preko stranke ovih zadnjih 10 god.imali posao, da od leta oni ostanu na ulici kao nezaposleni dok mi budemo radili, dok svako na svojoj koži neoseti nepravdu, nećemo biti bolji prema drugome, tek kada je svako preživi sličnu nepravdu počne da shvata pojam TEME!!!!Tek kada svi prođu nepravdu biće nam bolje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti