Imovina Vojvodini do kraja februara

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da će pokrajini do kraja februara biti vraćena imovina.
Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da će pokrajini do kraja februara biti vraćena imovina.

Kostreš je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da će do kraja idućeg meseca pokrajini biti vraćena imovina "čija dokumentacija nije sporna", prema odredbama Zakona o javnoj svojini. "Ta imovina bi trebalo da do kraja sledećeg meseca zvanično promeni titulara", rekao je Kostreš, koji je bio šef radne grupe za izradu Zakona o javnoj svojini.

Dodao je da će u narednih šest meseci, "kada se nađu najbolja pravna rešenja", biti vraćeno "sve što je dogovoreno".

Vojvodini će biti vraćena preduzeća Novosadski sajam, Novi Sad Gas, imovina Radio-televizije Vojvodine, rudnik u Kovinu, Petrovaradinska tvrđava, imovina Vojvođanske akademije nauka i umetnosti i legati.

 

  • tdi

    19.01.2012 00:17
    .
    Kostresu i ovo je jako providno, pokusajte da smislite nesto bolje!
  • 18.01.2012 15:29
    seljak
    Sta rece ovaj mis iz brsna?
    On i njegovi nas t.caju vec dve decenije
    pravo u mozak.
    Dokle vise?
    A di s nasi novci?
  • GoriNS

    18.01.2012 12:28
    Jel ovo samo jos jedno od laznih obecanja lsv,gospodine Kostres vreme je da odete nista vam ne verujemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti