TO Novog Sada: Stranci lepo dočekani

Turistička organizacija Novog Sada (TONS) saopštila je da su sve pripreme za vanrukometne aktivnosti bile blagovremeno završene i da se navijači koji su doputovali u Novi sad da gledaju utakmice svojih reprezentacija na Prvenstvu Evrope osećaju lepo dočekanim.

Turistička organizacija Novog Sada (TONS) saopštila je da su sve pripreme za vanrukometne aktivnosti bile blagovremeno završene i da se navijači koji su doputovali u Novi sad da gledaju utakmice svojih reprezentacija na Prvenstvu Evrope osećaju lepo dočekanim.

Kažu da su sve strance u sobama čekali informatori o znamenitostima i dešavanjima u gradu, dok je za više od 300 novinara pripremljen DVD sa filmom, slikama, tekstom o znamenitostima grada, kao i kalendar manifestacija za 2012. godinu. - Za turiste je pripremljen kulturno - zabavni štampani vodič na engleskom, sa preporukom da mogu svoje slobodno vreme da posvete obilasku muzeja, pozorišta, suvenirnica, knjižara i izložbi u izložbenim salonima u centru grada. Naše kolege, turizmolozi i praktikanti sa strukovnih fakulteta, su u našim info centrima i očekuju goste da im pruže neophodne informacije. Ulica Laze Telečkog, kao već prepoznatljiv brend, proglašena je Fan zonom prvenstva, gde se pored TV prenosa takmičenja organizuju tematske večeri. Za same rukometaše, novinare i delegate obezbeđeno je razgledanje grada u nekoliko termina kada nema utakmica, ali i degustacija najpoznatijih, autentičnih sorti vina iz nekoliko vinarija iz Iriga i Sremskih Karlovaca- navode u TO Novog Sada.

Reakcija je usledila posle teksta u Blicu koji je preneo i Novosadski informativni portal da je Novi sad nespreman dočekao goste evropskog rukometnog šampionata.

U grupi u Novom Sadu su Francuska, Rusija, Španija i Mađarska. Naravno, najviše je na tribinama Mađara, ali oni mehom nemaju potrebu da noće jer se istog dana vrate. Po onom što se moglo videti na Spensu, ima dosta Francuza, a daleko manje Španaca i Rusa.

  • -

    18.01.2012 10:48
    -
    ajde aktivisti tonsa da vas vidim:
    subota,
    gosti sa klincima,
    klinci hoce da vide tradicionalnog mamuta.

  • veda

    18.01.2012 10:05
    Tons -super da postoji
    Moje licno iskustvo je fantasticno sto se tice usluge i organizacije samog TONS-a. Smatram da svaki svetski grad i treba da ima Info centar.Novi Sad i te kako ima sta da pokaze i to u saradnji sa gradom i TONSom meni divno izgleda.Veliki pozzz
  • Man Not Machine

    18.01.2012 09:52
    Parada direktora
    Nego, sto ne pitate nadlezne sta je to kostalo 4 miliona kod najnovijeg renoviranja. To bi narod itekako interesovalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti