VIDEO: Bačulov tvrdi da mu je hakovan telefon, kaže da je SNS u strahu

Nosilac liste "Heroji - Miša Bačulov" i kandidat za gradonačelnika Novog Sada Miša Ronin Bačulov objavio je da mu je hakovan mobilni telefon.
VIDEO: Bačulov tvrdi da mu je hakovan telefon, kaže da je SNS u strahu
Foto: 021.rs

On za to krivi Srpsku naprednu stranku, za koju kaže da je u strahu i navodi da će u javnosti verovatno biti objavljene privatne fotografije njega i njegove supruge.

"Ovo je krađa SNS-a i njihovih satelita. Krađa privatnih snimaka, hakovanje telefona, prisluškivanje, pretnje, odvrtanje točkova…znamo čiji je potpis. Prepoznatljiv. Nisko. Jadno. Bedno. Podlo", naveo je on.
Dodaje da ih to neće odvratiti od borbe na izborima 2. juna.
 
 
Njegova lista je proglašena pod rednim brojem 12, a podnela je Grupa građana "Budi Heroj-Miša Bačulov", sa 47 kandidata.
 
Oni su u nedelju po drugi put podneli listu, pošto je prethodna odbijena u subotu zbog pasivizacije adrese jednog od 47 kandidata za odbornike. Oni su u roku od 24 sata ponovo prikupili potpise.
 
Bačuov je i tada optužio SNS da ih se boji.
  • Miki

    17.05.2024 17:11
    Miso dobar ti lokal na spensu !
  • xqt

    16.05.2024 17:51
    Neoprezan
    Posle afere Miketić i pre ulaska u politiku, Bačulov je morao da pregleda svoj celularac.
  • Sever

    16.05.2024 17:50
    SNS ti skupljao potpise..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.