Glavne ulice prohodne

Saobraćajnice u Novom Sadu su dobrim delom očišćene, ali i dalje se savetuje oprez u saobraćaju, jer sneg još uvek pada.

Saobraćajnice u Novom Sadu su dobrim delom očišćene, ali i dalje se savetuje oprez u saobraćaju, jer sneg još uvek pada.

Radnici zimske službe JKP Puta celu noć su čistili saobraćajnice u gradu od snega. Na terenu su 22 vozila i 50 ljudi, kaže za Radio 021 portparolka preduzeća Jelena Stojsavljević.

"U ranim jutarnjim satima, oko 3 sata posle ponoći, krenuli smo sa novim ciklusom tretiranja saobraćajnica solju i mostova sa magnezijum-hloridom. Od juče popodne i u toku noći potrošeno je oko 200 tona soli", rekla je ona.

Radnici "Čistoće" takođe su od ranih jutarnjih časova na ulicama Novog Sada, rekao nam je Željko Božić iz zimske službe ovog preduzeća. "Celu noć je naša ekipa na terenu, a od jutros oko 70 radnika čisti sve ulice za koje smo mi zaduženi", kazao je on.

Sneg i dalje pada, što putarima otežava posao, tako da se vozačima savetuje oprez, odnosno izbor alternativnog prevoza.

Gradski autobusi voze redovno, po zimskom redu vožnje, sa blagim kašnjenjima na pojedinim linijama, a od polazaka su u prekidu samo oni na liniji za Grabovo, zbog loših vremenskih uslova, kazao je portparol GSP-a Milorad Vukašinović.

"Angažovano je uobičajan broj vozila, a to je 215 autobusa. U slučaju da bude bilo potrebe, u toku dana ćemo angažovati i dodatna vozila", istakao je on.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti