Sasvim druga priča: Ni posle godinu dana od potopa u Partizanskoj ulici nema odgovornih

Tačno godinu dana od potopa u infrastrukturno sređenoj Partizanskoj ulici (deo ka Detelinari), zbog gradnje nadvožnjaka za brzu prugu Novi Sad - Subotica, odgovornih i dalje nema.
Sasvim druga priča: Ni posle godinu dana od potopa u Partizanskoj ulici nema odgovornih
Foto: 021.rs

Ovo konstatuje u saopštenju grupa građana "Sasvim druga priča" koja na lokalne izbore 2. juna izlazi pod rednim brojem 5.

"Pitamo, ima li odgovornih? Izvođač radova, nadzor, investitor, bilo ko? Ili ćemo, po sada već prepoznatoj šemi radi Srpske napredne stranke, i verbalnim i fizičkim napadima na druge "pomilovati" odgovorne za ovu havariju? Pitamo gradonačelnika Novog Sada, koliko košta bezbedan Novi Sad?".

U saopštenju se ocenjuje da je paradoks u sistemu za koji SNS tvrdi da "funkcioniše" izgradnja nadvožnjaka u ovoj ulici u okviru projekta gradnje brze pruge vrednog 1,1 milijardi evra.

"Prema rečima gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, nadvožnjak je izveden do perfekcije pa, citiramo, "više nećemo morati sa pumpama da rešavamo problem odvođenja atmosferskih voda". Ipak, samo tri meseca kasnije imali smo potpuni potop i ljude koje su gradske službe izvlačile iz automobila sprečavajući najcrnji scenario", navodi Sasvim druga priča.

Oni zaključuju da je opšte poznato da vlast Srpske napredne stranke već 12 godina pruža punu podršku investitorima u infrastrukturnom uništavanju Novog Sada ne obazirući se na vapaje svojih sugrađana.

  • Zemlja čudesa

    18.05.2024 10:23
    Zna se
    Kriva je kiša što je neumereno padala.
  • suki

    17.05.2024 20:06
    Rupe
    Ovi klinci iz Sasvim druge price ih bas buse sa dokazima
  • Vučen

    17.05.2024 15:49
    Ne nego ćete vi da radite puteve i podvožnjake?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".