Miša Bačulov odgovara na prozivke da je SNS satelit, položio jemstvo

Miša Bačulov reagovao je na prozivke da je sns satelit i objavio da je "potpisao da će svu svoju imovinu pokloniti u humanitarne svrhe, ne bude li se držao obećanog i bude li 'šurovao' sa SNS-om".
"Ja sam jedini učinio ono što niko na političkoj sceni nije, slobodno mogu da tvrdim - potpisao sam i overio da ću svu svoju imovinu koju sam stekao svojim mukotrpnim radom pokloniti u humanitarne svrhe, ne budem li se držao obećanog i budem li 'šurovao' sa SNS-om", rekao je Bačulov.
On je pozvao sve političare, i u opoziciji i na vlasti, da snose odgovornost za izrečeno i za učinjeno.
 
 
"Kolaju se raznorazne priče, 'trpaju' nas u koš s lažnim opozicijama, prozivaju nas da smo 'trojanci', služe se pretnjama, uvredama, ucenama, hakovanjima, prisluškivanjima, samo zato što želimo da naš Novi Sad bude grad nasmejanih i dostojanstvenih ljudi - heroja", naveo je Bačulov.
"Umesto da se držimo zajedno, mi širimo mržnju i delimo se na ove ili one, što njima savršeno odgovara u njihovim igrarijama, dok nas potkradaju sa svih strana", rekao je Miša Bačulov.
  • Srba

    18.05.2024 11:53
    Ja glasam za Bačulova
    Kad bude ušao u skupštinu da zapamti ko ga je rušio i zašto ga se boje
  • Baki

    18.05.2024 06:44
    Baki
    Mali je Ns da bi se nesto sakrilo na duzi period.
  • Новосађан 100%

    17.05.2024 22:37
    Никад чуо за овог лика док нису почеле објаве , или су рекламе или партијске промоције ,како год било нешто јесте

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.