Jovanović: Kasarne pripadaju Novom Sadu

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović rekao je da bi kasarne, koje su izgrađene novcem grada, trebalo da budu vraćene Novom Sadu.
Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović rekao je da bi kasarne, koje su izgrađene novcem grada, trebalo da budu vraćene Novom Sadu.

On je rekao da se u arhivskim građama, hronološki gledano, jasno vide odluke kako su pojedine kasarne izgrađene, ko je podigao kredit za njihovu izgradnju i ko ih je platio.

Reč je o objektima u Petrovaradinu u podgrađu u delu Vaserštata, ali i o kasarni "Dr Arčibald Rajs" u Futoškoj ulici. Jovanović ističe da istorijski gledano, ovi objekti nikad nisu bili u vlasništvu vojske, ona je bila samo korisnik.

  • Zoran

    19.01.2012 13:50
    Jovanovic,Latinovic,Jerkov
    Ovi iz Lige,svaki dan kao nekog brane.Od koga i zbog cega?Besposleni popovi i jarice krste.Izmisljaju problem,da bi oni demonstrirali neku njihovu solidarnost.Dzaba im.
  • Arafat

    19.01.2012 12:32
    STANOVI
    Bilo bi stvarno uljudno i pristojno da nam Aleksandar Jovanovic,zvani Sadam i samozvani Mesija(ne citaj Mesi),odgovori odakle mu ti silni stanovi po gradu i neka pokaze racune informatike i njihovo poreklo.Sadame jedan,sedi i pokrij se usima.
  • Tiristor

    19.01.2012 10:11
    Interesantna trivia, nisam znao. Doktor Jovanović beše čovek koji je spasao neke ljude od racije, ne? Načelnik dečije bolnice? Ili sam pobrkao nešto. Svakako zanimljivo. Šteta što mu unuk ode u političare, čak i ako je u pravu po pitanju kasarni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti