Istina: Besramna etiketiranja medija

Stranka Istina, koja učestvuje na lokalnim izborima za Novi Sad, saopštila je da je izložena "besramnom etiketiranju" od strane medija.
Istina: Besramna etiketiranja medija
Foto: 021 (Istina promo)

U saopštenju se ne navodi o kojim je medijima reč.

Istina tvrdi da pojedini mediji pišu za njih da su "strani plaćenici" i "fantomska stranka" u službi neke veće političke organizacije.

Zbog takvih napisa u Istini smatraju da ih se plaše pred predstojeće izbore, čim "pribegavaju bednim lažima i političkim spletkama bez pokrića i dokaza".

"Pozivamo medije da prestanu da lepe lažne i sramne etikete i da, ako ih nešto interesuje, da nas pitaju. Rado ćemo se odazvati i razgovarati, ljudski, kulturno i civilizovano. Mi se ne bojimo javnog dijaloga i o svemu možemo sa svima da razgovaramo. Politika se vodi programima, političkom smislenošću i doslednošću, a ne etiketiranjem bez argumentacije, čega se gnušamo kao bestidnog srozavanja politike na nivo rijaliti programa. Istina ima kontinuitet, nakon prošlih izbora je ušla u Skupštinu Grada Novog Sada i beleži ozbiljan rast i sve veću popularnost. Što je to evidentnije to nas više napadaju i režimski i oni drugi mediji koji su naklonjeni nekima koji sebe nazivaju opozicijom. Jasno je da smetamo mnogima zato što nas građani hoće i podržavaju", saopšteno je, između ostalog, iz ove stranke.

Podsećaju i na svoje programske ciljeve, poput bolovanja za kućne ljubimce, neradne nedelje, legalizacije kanabisa, rešavanja problema parkiranja, itd.

Stranka "Istina" na lokalnim izborim 2. juna u Novom Sadu izlazi pod rednim brojem 4.

  • Liman!

    24.05.2024 00:44
    !!!
    Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da napada i prica neistine o onima koji su bolji. Ove zene su strava! Pametne, obrazovane, kreativne,...imaju odlican Program. Predsednica im je mlada, ambiciozna, pametna zena i ja je skroz podrzavam.
  • Maja

    23.05.2024 19:41
    Pobednici
    Najači smo kad nas kritikuju!
  • Jake

    23.05.2024 18:38
    Zene
    Zna se ko zene napada.
    A one sve jace pametnije i lepse.
    Napred zene Istine imate glas pravih novosađana!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".