Od ponedeljka radi stanica policije kod Satelitske pijace

Stanica policije na Novom naselju proradiće u ponedeljak, kada će se tu useliti pogranična policija.

Stanica policije na Novom naselju proradiće u ponedeljak, kada će se tu useliti pogranična policija.

Tokom sledeće nedelje počeće da radi i šalter-sala, ali još nije poznato kada će početi da radi i redovna policija.

Iako je ranije bilo najavljeno da će u prostorije bivše Apotekarske ustanove na Satelitu, koju je grad dodelio na korišćenje policiji, biti smešteni pripadnici područne stanice, za sada će prostorije koristiti radnici za Upravne poslove i graničari. Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović kaže da nije zadovoljan ovakvim razvojem situacije, jer je cilj otvaranja stanice bilo povećanje bezbednosti na Novom naselju, ali da se nada da će bar šalter-sala doprineti smanjenju redova za lične isprave.

Prvog radnog dana, novu stanicu posetiće i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

  • 21.01.2012 21:44
    U lazi su kratke noge
    Ne moze se vecno jahati na vlasti. Unistavate deo grada gde ljudi nisu glasali za DS. Ocigledno su bili u pravu. Setite se pristojnog Novog Naselja pre 11 godina, osisana trava bez deponija, smeca i kriminala, a pogledajte danas.
  • novosadjan

    21.01.2012 10:24
    e sad lepo ih izbaciti pa nek strajkuju dokle hoce
  • Nebojša Novi Sad

    20.01.2012 12:28
    Pogranična policija
    Ona treba da je negde na Dunavu smeštena, a Satelit može da bude mesto za pograničnu policiju ako će Veternik i Futog da proglase državu.
    Građanima Bistrice, Satelita, Telepa gori pod nogama zbog problema sa ličnim dokumentima i registracijama, zbog povećane stope kriminaliteta. A ministar Dačić hladno odlaže, a ovi naši NE STEŽU i ne prete.
    Zamislite grad u Srbiji koji ima preko 40.000 stanovnika koliko ima Bistrica i da NEMA policijsku stanicu, srednju školu, bioskop, park sa adekvatnim sadržajima, bolnicu, bazen, poslastičarnicu, restorane, ....mnogo toga za svakodnevni život.
    E, sve ovo nema Bistrica ili Novo naselje kako se kome više dopada.
    A njega nema 11 punih godina, oni su na vlasti duže nego što je bio on, a nikada gore, Što bi rekli NIKADA VIŠE STOKE, A NIKADA MANJE MESA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti