Kako najbolje iskoristiti raspust: Letnji kampovi i digitalne radionice za decu

Logiscool organizuje letnje kampove na teme koje će sigurno oduševiti vašu decu: Roblox Studio, Lego robotika, Minecraft misija, video produkcija i Android aplikacije.
Zvuči zabavno, zar ne? 
 
Ovi letnji kampovi namenjeni su za decu od 6 do 14 godina, a osim upoznavanja novih prijatelja, druženja i učenja, deca na kraju dobijaju međunarodni sertifikat.
 
U zavisnosti od slobodnog vremena koje dete ima na raspolaganju i od detetovih sklonosti, moguće je izabrati različite programe. 
Kamp ili radionice?
 
Kamp Stražilovo
 
Od 15. do 19. jula ili od 12. do 16. avgusta u planinarskom domu na Stražilovu, deca imaju na raspolaganju pun pansion.
 
Osim učenja, tu su i fizičke aktivnosti u kojima će klinci svakako uživati. Na popularnom izletištu Stražilovu, deca će moći da se penju po veštačkoj steni, voze planinske bicikle i posete Bukovac.
 
Osim toga, učestvovaće u takmičenju u orijentiringu, ići će na planinarske ture, baviće se sportovima...
Celodnevne radionice
 
Deca mogu da nauče nove veštine i upoznaju nove drugare i na celodnevnim radionicama u Novom Sadu.
 
Avantura traje pet dana od 8h do 18h, a učesnicima radonica obezbeđeni su doručak, ručak i užina.
 
Osim tri sata digitalne radionice, pruža im se prilika za druženje i fizičke aktivnosti. Zajedno će posetiti adrenalinski park, Kamenički park, muzeje i pozorišta, Petrovaradin i Štrand. Igraće fudbal i odbojku. 
 
PROMO: Logiscool
 
Jutarnje radionice
 
Ove radionice traju pet dana, od 9h do 12h, a deci su obezbeđene grickalice i sokići.
 
Šta će deca naučiti?
 
Znanje koje deca stiču na ovakvim radionicama je neprocenjivo.
 
Ovog leta, stručnjaci iz Logiscoola su odabrali nekoliko tema kojima će posvetiti radionice.
 
ROBLOX STUDIO (8. jul - 12. jul; 29. jul - 2. avgust; 19. avgust - 23. avgust)
 
Na ovim radionicama deca mogu da nauče osnove gejm dizajna, kreiranje avanturističkih igrica, upotrebu Roblox Studio softvera, i druge korisne i zanimljive veštine. Osim toga, oni mogu da dele napravljene igre sa prijateljima.
 
LEGO ROBOTIKA (uzrast 6-9 godina: 8. jul - 12. jul; 29. jul - 2. avgust; 19. avgust - 23. avgust; uzrast 9-13 godina: 24. jun  - 28. jun;  5. avgust - 9. avgust; 26. avgust - 30. avgust)
 
Na radionicama Lego robotike, deca razvijaju sposobnosti rešavanja problema i algoritamskog razmišljanja, ali i savladavaju osnove programiranja. Mogu da programiraju Lego robota, ali i da ga testiraju. 
 
MINECRAFT MISIJA (24. jun - 28. jun; 5. avgust - 9. avgust; 26. avgust - 30. avgust)
 
Jedna od omiljenih radionica za klince je Minecraft misija na kojoj oni koriste redstone za stvaranje električnih signala i izgradnju logičkih kapija. Deca će imati priliku da stvore različite strukture i uređaje kao što su solarni paneli, automati za hranu i roboti. 
 
PROMO: Logiscool
 
Kako se prijaviti?
 
Roditelji mogu da dobiju više informacija na mejl aleksandra.balazevic@logiscool.com ili broj telefona +381 613188111.
 
Više informacija možete dobiti i na sajtu Logiscool-a OVDE .
Šta je Logiscool?
 
Logiscool je najpriznatija svetska škola programiranja i kodiranja za decu.
 
Misija Logiscool škole jeste da pripremi decu od šest do 18 godina za poslove budućnosti i da ih nauči kako da bezbedno, svrsishodno  i uspešno koriste moderne tehnologije i razviju jednu od najvažnijih veština 21. veka – digitalnu pismenost.
 
Logiscool radi po akreditovanom nastavnom planu i programu, koji ovu školu izdvaja od ostalih škola programiranja u Srbiji, a za čiji način rada i pedagošku vrednost dobili su odličnu ocenu od strane Educational Alliance Finland.
 
Programiranje pomaže deci i tinejdžerima da razviju analitičko mišljenje, kreativnost sposobnost rešavanja problema, ali i da podignu samopouzdanje, zbog čega polaznici Logiscool škole brže napreduju i u ostalim oblastima poput matematike, engleskog jezika, fizike, likovne kulture. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".