I deca u Đurićevoj kampanji: Jeo pasulj u "Radosnom detinjstvu"

Član predsednitšva Srpske napredne stranke Milan Đurić dao je "pun gas" kada je kampanja u pitanju.
Poslednjih dana imao je više aktivnosti koja su uključivala i najmlađe.
 
Većinu ovih aktivnost sprovodi kao gradonačelnik, ali se sve uklapa u pozitivnu predizbornu kampanju.
Tako je u ponedeljak ugostio u Gradskoj kući decu iz Predškolske ustanove "Radosno detinsjtvo", a potom je posetio centralnu kuhinju.
 
"Priča se da je u vrtićima pasulj jedno od omiljenih jela. Morao sam u to lično da se uverim (...) Dobar ručak, u još boljem društvu", piše na Instagram nalogu Đurića.
Ovo je samo jedan u nizu događaja koji je uključivao decu u jeku predizborne kampanje. 
 
Fotografisao se i snimao sa učesnicima festivala za decu "Teatar na dar", govorio je na otvaranju Olimpijskih sportskih igara učenika Srbije, zajedno sa Natašom Bekvalac bio je u prihvatilištu za pse, slikao se sa velikim brojem dece na sokolskom sletu...
 
Podsetimo, u periodu od 1. januara do 25. aprila Đurić je imao nešto više od 115 aktivnosti. Međutim, samo u poslednjih mesec dana, bio je prisutan na više od 80 događaja. 
 
Osim toga, Transparentnost Srbija je najavila da će protiv Đurića podneti prijavu Agenciji za sprečavanje korupcije zbog funkcionerske kampanje.
  • D

    28.05.2024 22:50
    Ne volem takvim ni da se…
    Medjutim, da li je mozda neko pitao pokrajinsku prosvetnu inspekciju kako može neko ko nije zaposlen u ustanovi da boravi sa decom u službenim prostorijama . Da li možda tu postoji i neki propis…
  • Nikola

    28.05.2024 21:08
    Onda, hoce li najesen da se upise u prvi razred?
  • Izet Fazlinović

    28.05.2024 14:35
    Da sam ja neko
    Zabraniti zakonom sve predizborne aktivnosti strankama na vlasti, jer svi dobro znamo kako živimo pod njihovim čizmama, a istovremeno forsirati nove stranke , koje nude nova rešenja za stare probleme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".