Uz porciju sataraša "Udruženi za slobodan Novi Sad" sutra razgovaraju sa građanima

"Udruženi za slobodan Novi Sad" razgovaraće sa građanima u četvrtak, 30. maja u 18 časova na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice u Novom Sadu.
Uz porciju sataraša "Udruženi za slobodan Novi Sad" sutra razgovaraju sa građanima
Foto: 021.rs

Kako navode, častiće ih porcijom sataraša pred izbornu tišinu. 

"Pozivamo vas da u četvrtak u 18 časova dođete na ugao Zmaj Jovine i Dunavske ulice u Novom Sadu kako bi ispratili događaj pod nazivom "Sataraš revolucija - Ukus pobede" na kojem će kandidati za odbornike razgovarati sa građanima i častiti ih porcijom sataraša pred izbornu tišinu", navodi se u pozivu.

Koaliciju "Udruženi za slobodni Novi Sad" čine Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Stranka Centar SRCE, Građanski pokret Bravo, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, Nova Demokratska stranka Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Ekološki ustanak i Pokret za Preokret.
 
Na izborima 2. juna su pod rednim brojem 11.
  • Badza

    30.05.2024 10:29
    Badza
    Nevolem Sataraš.
  • Jelena

    29.05.2024 23:52
    Vi ste vise kuvane nogice.
  • Lily

    29.05.2024 23:29
    Djeta
    @ Nada
    Ali parizeŕ voliš, jel da?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti