Udružena opozicija: Aktivisti SNS uništili veliki balon, nikad prljavija kampanja u Novom Sadu

Koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" saopštila je da im je uništen veliki reklamni balon, ne male vrednosti, koji je bio postavljen kod "Promenade".
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, na reklamni balon zaleteo se mladić u dvadesetim godinama koji je prošao kod obezbeđenja i potom ga uništio. 
 
Slučaj je, kažu u opoziciji, prijavljen policiji.
"Udruženi za slobodan Novi Sad" ocenjuju da je ova predizborna kampanja jedna od najprljaviji u Novom Sadu od uvođenja višestranačka 1990. godine.
 
"Plakatiranje i ruženje grada natpisima 'bojkot' od strane aktivista SNS, uništavanje bilborda opozicije, lepljenje plakata i nalepnica sa pogrdnim sadržajem za opoziciju i uvrede preko TV ekrana, kulminiralo je uništavanjem balona ne male vrednosti, prečnika 3 metra sa brojem 11, koji je bio postavljen kod novosadske Promenade", navode u opoziciji.
Dodaju i da je SNS zadržao manir kojim se služio i ranije.
 
 
"To su arogancija i bahatost i nebiranje sredstava da bi zadržali vlast, privilegije i mogućnost dalje pljačke i devastiranja grada, kao i urušavanje moralnih normi i ljudskih vrednosti. Sve ovo neće pokolebati Novosađane da u još većem broju izađu na izbore i u inat bahatosti i nekulturi, glasaju za promene, za Novi Sad kakav je nekada bio, miran, tih, pitom i tolerantan prema različitosti", zaključuju "Udruženi za slobodan Novi Sad".
  • pajo patak

    31.05.2024 14:25
    @Djeno
    Kasno poruka od gauleiter-a stiže, ili kasno pališ: više sati pre tebe милан napisao istu mudrost.
  • Mike

    30.05.2024 23:30
    Sram da vas bude Vi pravi Novosadjani , a to isto vazi i za moje Nislije gde ste uNSad i kod nas u Nisu dozvolili da politicki vrsljaju ljudi koji su se dovikli sa svih strana bivse Jugoslavije i zato ce nam biti vrlo lose.
  • Djeno

    30.05.2024 18:55
    Broj 11
    Zgodan broj za dupli glas broj 1

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.