Narodna i Dveri prozivaju ujedinjenu opoziciju: Mi smo jedina koalicija desnice u Novom Sadu

Koalicija "Volim Novi Sad", koju čine Narodna stranka, Dveri i Živim za Srbiju, pitaju "kome odgovara da se jedina opoziciona koalicija desnice neistinama izbacuje iz izborne trke"?

Oni su se obratili, kako kažu, kolegama iz Ujedinjene opozicije u Novom Sadu, a najviše prvom na listi Miloš Tubiću, za kojeg kažu da je u više navrata u svojim medijskim nastupima govorio o ujedinjenju cele opozicije u njihovoj koloni.

Pitaju ih kako misle da donesu preko potrebno promene služeći se lažima. Za sebe kažu da su jedina koalicija desnica koja izlazi na izbore u Novom Sadu.

"Više puta u medijima ponovljene neistine prvog na listi Ujedinjene opozicije u Novom Sadu imaju za cilj obmanu glasača. Postavlja se pitanje zbog čega. Izgleda da je zajednički cilj da u Skupštini grada Novog Sada u naredne četiri godine ne bude čisto desne opcije i zato pozivamo Novosađane da im to ne dozvolimo", tvrde u koaliciji "Volim Novi Sad".
 
U ovoj koaliciji pozivaju glasače Branimira Nestorovića da glasaju za njihovu listu na izborima. 
  • Korsiva

    31.05.2024 08:27
    Prvo Ratka Mladića, zatim Solunskog fronta.
    Kme, kme, ode Vojvodina posle Kosova, kme, kmeee!
  • Fejk

    30.05.2024 18:11
    Pa kad ste lazna opozicija...SNS vam skupljao potpise u svim gradovima.Da ste zaista opozicija ne bi se toliko ustremili na druge opozicione kolege nego na sam rezim!
    Molite gazdu za cenzus manite se kukanja po portalima
  • Mića

    30.05.2024 17:45
    Glasam za njih->Volim Novi Sad
    Ne znam koiliko imaju šanse u ovakvom okruženju ali će biti izbor moje porodice. Srećno Narodna i Dveri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti