Saradnici naprednjaka optužuju Bačulova za kupovinu glasova: "Cilj da se napravi haos u Novom Sadu"

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke optužuje Mišu Bačulova da je kupio 2.000 glasova studenata.
Saradnici naprednjaka optužuju Bačulova za kupovinu glasova: "Cilj da se napravi haos u Novom Sadu"
Foto: 021.rs
Ova reakcija naprednjaka i njihovih partnera stiže nakon što je Bačulov danas izneo niz tvrdnji u vezi sa planom vladajuće stranke da izvede izbornu prevaru u Novom Sadu kupujući glasove i dovodeći glasače iz Republike Srpske da glasaju u Novom Sadu.
 
Šta je Bačulov pričao čitajte na OVOM LINKU.
Kandidat za odbornika na listi "Aleksandar Vučić" i predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić optužio je Bačulova da, po "instrukcijama stranaca i kriminalaca planira da izazove haos u Novom Sadu".
 
Đurađ Jakšić tvri da je krajnji cilj grupa "nasilno preuzimanje vlasti u Novom Sadu i proizvodnja haosa u gradu". 
 
"Domaći izdajnici i strani plaćenici smišljaju čitave scenarije kako da proizvedu haos. Oni Mišu Bačulova i njegovog pulena, čuvenog otporaša Miloša Gagića, savetuju da lažnim krivičnim prijavama protiv studenata prave opscenu. Oni prave klasičnu zamenu teza tako što upravo oni kupuju glasove studenata i upravo su oni ti koji imaju čitavu razrađenu mrežu kupovine glasova i izvođenja na birališta mladih ljudi i studenata na teritoriji Novog Sada", rekao je Jakšić. 
On je rekao da "Dragan Đilas, Marinika Tepić, Borislav Novaković i svi ostali iz tog dosmanlijskog korpusa i prozapadne cirkuske koalicije u samom finišu kampanje za lokalne izbore koriste Bačulova kao glasnogovornika i pijuna za svoje laži i izmišljotine". 
 
Jakšić je dodao da Koalicija "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" ne igra prljavo, da se ne bavi lažima.
 
Posle ovog govora, predstavnici koalicije SNS-a su ispred prostorija "Heroji - Miša Bačulov" ostavili ogledalo sa porukom "da svako jutro kada se probudi, Bačulov može prvo sebe da pogleda u oči pre nego što bilo koga lažno optuži i da se dobro zapita da li je pametno i dobro bespogovorno slušati strance i određene kriminalne strukture u gradu".
 
  • Zebra

    30.05.2024 21:50
    Čim oni u javim govorima pričaju o Mišinom bicepsu, sad ovo, to znači da su se baš usfrkali! Ako ih Miša skine u Novo Sadu, biće to prvi slobodan grad u Srbiji.
  • Vule

    30.05.2024 20:58
    Đurić i Jakšić
    Drugari iz školske klupe...kako ispada, sada su i stranačke kolege. A retorika već izlizana.
  • Darko

    30.05.2024 20:43
    Kaze covek cija stranka vise ne postoji na politickoj sceni i koji sa cetnickim pesmama se seta po Novom Sadu i moj razlog je njegova stranka sto ce cela moja porodica glasati protiv SNS. Licno cu prebaciti 100 svojih glasova koje su isle SNS Baculovu i to gratis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti