VIDEO: Porcija sataraša pred predizbornu tišinu: "Udruženi za slobodan Novi Sad" kuvali za građane

Kandidati liste "Udruženi za slobodan Novi Sad" razgovaraju od 18 sati sa građanima na uglu Zmaj Jovine i Dunavske ulice.
VIDEO: Porcija sataraša pred predizbornu tišinu: "Udruženi za slobodan Novi Sad" kuvali za građane
Foto: 021.rs
Dok im predstavljaju program u centru Novog Sada, časte ih simbolično porcijom sataraša pred izbornu tišinu. 
Naime, lista "Udruženi za slobodan Novi Sad" najpre je upoređena sa splačinom, a potom ih je Dina Vučinić iz SNS-a nazvala "sataraš opozicijom".
 
Prvi odgovor je bio da Novosađani vole kuvano više nego sendviče, a sada su u centru grada spremili sataraš za sugrađane.
Akcija nosi naziv "Sataraš revolucija - Ukus pobede", a predstavnici opozicije su poručili "Uzmi tanjir sataraša da pobeda bude naša".
 
Pogledajte kako su Novosađani reagovali na ovu akciju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

 
Koaliciju "Udruženi za slobodni Novi Sad" čine Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Stranka Centar SRCE, Građanski pokret Bravo, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, Nova Demokratska stranka Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Ekološki ustanak i Pokret za Preokret.
 
Na izborima 2. juna su pod rednim brojem 11.
  • Vlada

    31.05.2024 12:23
    @Goca

    Sataraš je mađarski naziv, što znači da se i tako kaže u Vojvodini. Nemoj da se nerviraš tek si došla, verovatno ćeš naučiti s vremenom.
  • compare

    31.05.2024 08:54
    EU: ozbiljne kampanje pred izbore
    Srbija: porcija satarasa pred izbore
  • LSD

    31.05.2024 07:27
    Sale,
    zašto se Vi ne angažujete u opoziciji? Potreban je veliki napor da se osoba koja radi puno radno vreme uključi u politiku. Oduzima dosta slobodnog vremena i nerava. Zato nema mnogo novih lica. Zamislite da se godinama borite u opoziciji bez nekih rezultata, moraš biti malo sado-mazio nastrojen da istraješ. Ono što Vi zovete stara lica su profesionalni političari, njima je mnogo lakše da ulože vreme i trud da bi se opoziciona priča "gurala". Osim toga, njihovo iskustvo mnogo znači. Tako da Sale, čekamo Vas u opoziciji, odaberite stranku ili napravite novu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti