Mesec knjiga o Novom Sadu: Popusti do 60 odsto  

Izdavačka kuća "Prometej" poziva sve čitaoce da od 1. do 30. juna zajedno obeleže Mesec knjiga o Novom Sadu.
Mesec knjiga o Novom Sadu: Popusti do 60 odsto  
Foto: 021.rs
Svi naslovi posvećeni našem gradu biće na popustu od 30 do 60 odsto.
 
Snižene cene knjiga važe u "Prometejevoj" knjižari (Svetozara Miletića 16), kao i na sajtu izdavača www.prometej.rs.
Već skoro 35 godina, misija izdavačke kuće "Prometej" je da ljubiteljima pisane reči omogući da po pristupačnim cenama saznaju istorijske činjenice, upoznaju svoju zemlju i svoj grad i na zanimljiv i lako razumljiv način prošire svoja znanja o našem jeziku.
 
Ovog puta "Prometej" je pripremio raznovrsne naslove posvećene Novom Sadu, a zahvaljujući popustima do 60 odsto, čitaoci će tokom celog juna moći da pronađu naslove o nastanku i usponu svog rodnog grada.
Urednici su za ovu akciju odabrali naslove posvećene istoriji, znamenitostima i važnim ličnostima, sve s namerom da Novosađanima pruže priliku da po pristupačnim cenama saznaju nešto novo. Među odabranim delima nalaze se "Uspon Novog Sada 1918-1941", monografija "Tvrđave na Dunavu", "Novi Sad – fotomonografija na 8 jezika"...
 
"Kroz objavljivanje naslova o Novom Sadu doprinosimo ne samo čuvanju uspomena i otkrivanju istorijskih činjenica, već postičemo i mlađe generacije da steknu saznanja o svom zavičaju. Ovog puta želeli smo da pružimo priliku svim Novosađanima da u svojoj biblioteci imaju bar jedno delo posvećeno svom gradu. Zato je Mesec knjiga o Novom Sadu idealna prilika da zajedno promovišemo naš grad putem čitanja i prenošenja priča o njemu", istakla je Korana Borović, urednica edicije Reka.
 
Za sve ljubitelje knjige, "Prometej" je obezbedio i besplatnu info liniju 0800 323 323 – ljubazni članovi uredništva sa zadovoljstvom će podeliti više informacija o svim naslovima koji vas interesuju. Učestvujte u proslavi Meseca knjiga o Novom Sadu – obeležite ga dobrom knjigom.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".