Napadnut konvoj opozicije u Novom Sadu

Konvoj automobila opozicije okupljene oko liste "Udruženi za slobodan Novi Sad" napadnut je oko 19.30 časova.
Kako je objavila Autonomija, nepoznati mladići zatrčali su se prema koloni vozila koja je sporo prolazila ulicom i istrgli iz dva automobila zastave iz ruku aktivista.
 
Kolona vozila se kretala sa zastavama Srbije i Novog Sada.
Kako je potvrđeno za Autonomiju, tom prilikom je povređena potpredsednica LSV-Vojvođani Aleksandra Marković Maleš tako što su joj na silu "iščupali" zastavu iz ruke i udarili je drškom.
Opozicija je predveče, tokom izborne tišine, organizovala protestnu vožnju automobilima kroz grad zbog, kako su naveli, brutalnog napada huligana na njihove aktiviste i uništenja velikog predizbornog balona.

Komentari 38

  • Fedo Basic

    02.06.2024 12:39
    Jadnici
    Baš ste jadnici , al baš svi koji pišete ovakve komentare . I bićete i dalje jadni. Nema zastava srbije . Opet lažete, i to se mora kad tad platiti, ovako ili onako .
  • Mrgud

    02.06.2024 12:11
    Izbori
    Kako su to dosadni ljudi idu da provociraju a izborna tisina blago im za pamet mnogo se oni klince to treba o nosu zakon vazi za sve
  • SOVA

    02.06.2024 11:17
    kako se zna da je kolona opozicije...zar nije pred izborno ćutanje...i kako se zna ko ih je napao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti