Anketari Ninamedije napadnuti na Novom naselju, domar bacio sto na anketarku

Anketari Ninamedije napadnuti su danas na Novom naselju, kod biračkih mesta u OŠ "Prva vojvođanska brigada", nanevši im lakše telesne povrede.

Oni su povređeni tokom sprovođenja izlazne ankete ispred biračkih mesta. 

"Domar je, u krajnje nedopustivoj akciji, bacio sto na jednu od anketarki, koja je, vidno uzrujana, napustila radno mesto. Najoštrije osuđujemo ponašanje domara i očekujemo što bržu i efikasnu reakciju nadležnih, povodom ovog sramotnog slučaja", saopštila je Ninamedija.

Podsetimo, Ninamedija sprovodi izlaznu anketu povodom lokalnih izbora u Novom Sadu. Planirano je da prva procena rezultata bude saopšte u 20.15 časova.

  • Novi

    03.06.2024 05:18
    Bespuće
    Fizički napadi na žene srednji vek. Srozavanje u blatu.
  • Nebojša

    02.06.2024 21:23
    Anketa
    Ankete na biračkim mestima su ZABRANJENE. Reakcija je posledica nedopustene AKCIJE, pa je zalba na napad klasicna manipulacija
  • Dred

    02.06.2024 18:44
    Pa cekaj kako sad anketari vlasti ne mogu kod birackih mesta da anketiraju birace, a anketari opozicije mogu???????? Kakvi su to dvostruki arsini?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.