Novaković: SNS u Novom Sadu morala da pobedi zbog Vučevića, nisu štedeli resurse

Dan nakon lokalnih izbora u Novom Sadu je situacija potpuno nenormalna, pravno neodrživa i neodbranjiva, kaže nosilac "Udruženi za slobodan Novi Sad" Borislav Novaković.
Novaković: SNS u Novom Sadu morala da pobedi zbog Vučevića, nisu štedeli resurse
Foto: 021.rs

Po njegovim rečima za N1, svaki loš rezultat i poraz za naprednjake bi značio urušavanje autoriteta Miloša Vučevića, zbog čega se nisu štedeli resursi, niti se vodilo računa o legalnosti izbornog procesa.

Jučerašnje izbore u Novom Sadu, prema njegovim rečima, opteretila je činjenica da iz tog grada dolazi Miloš Vučević koji je i predsednik SNS i premijer Srbije.
 
"Svaki loš rezultat i poraz značio bi urušavanje autoriteta Miloša Vučevića. Baš zato nisu štedeli resurse niti su na bilo koji način vodili račiuna o legalnosti postupka. Igrali su na sve ili ništa i zato smo imali onakve scene", istakao je Novaković.
Oni su, kako kaže, ultimativno morali da pobede u Novom Sadu.
 
"Sva marketinška i politička municija ispucana je u Novom Sadu", istakao je Novaković.
 
Pravni tim udružene opozicije juče je, kako je kazao Novaković, formuslisao mnoge primedbe, a deo njih će biti proknjižen kao prigovor koalicije.
  • Sesula

    03.06.2024 21:53
    Logika
    Uvek je bolje da pobedi onaj ko je pobedio i na republickom nivou. Opozicija treba da se ocisti od sljama i pocne vec da siri kapilarnu mrezu i rezultati nece izostati.Zato gospodo zasucite rukave i pocnite malo ozbiljnije da radite a ne da kukate.Napred gledaj i radi na sebi.
  • Vranjevcan

    03.06.2024 18:51
    Pitanje
    Zasto opozicija potpisuje zapisnike na birackim mestima?
    Tada je sve u redu, sve su kontrolisali, a kad vide da su izgubili, onda vicu da su pokradeni.
  • Deejan

    03.06.2024 17:23
    Moj narode
    Sad nas tek ocekuje pljacka i poskupljenja,tek sad smo ga nagrabusili.Uzivajte

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti