Udruženi za slobodan Novi Sad: Svim srcem uz Niš, nastavljamo borbu za slobodu našeg grada

Nosilac liste "Udruženi za slobodan Novi Sad" Vladimir Vrsajkov poručio je da će grad i u naredne četiri godine biti talac urbanističke mafije, saobraćajnog haosa, betona, prljavštine i korupcije.
Udruženi za slobodan Novi Sad: Svim srcem uz Niš, nastavljamo borbu za slobodu našeg grada
Foto: 021.rs

On se zahvalio svim Novosađanima koji su podržali listu udružene opozicije, kao i "hrabrim čuvarima kutija koji su bili izloženi kontinuiranim napadima i pretnjama, čak i na samim biračkim mestima ali su ostali do kraja".

Kako navodi, udružilo se 12 stranaka da se ne bi izgubio nijedan opozicioni glas i, uz pomoć Kreni-promeni i Budi heroj, u tome su uspeli u najvećoj meri.

"Nažalost, meseci pretnji i zastrašivanja, 'sugestije' sugrađanima kako da glasaju, praćene još raširenijom mrežom za kupovinu glasova, čemu smo prisustvovali i juče na Sajmu, doveli su do toga da je naš lepi Novi Sad i u naredne 4 godine talac urbanističke mafije, saobraćajnog haosa, betona, prljavštine i ogromne korupcije. Velika izlaznost, ono što je jedino moglo sprečiti izbornu krađu i dovesti do Promene nije se desila. Sam Režim je izveo sve svoje ljude i opet dobio 5.000 glasova manje nego zajedno SNS, SPS i SRS na decembarskim republičkim izborima. Oni su svakako u padu podrške i ovo je njihov maksimum", navodi Vrsajkov.
 
Dodaje i da je zbunjivanje njihovih birača "različitim opozicionim porukama iz Beograda praćeno brutalnom režimskom Bojkot kampanjom u Novom Sadu, dovelo je do skoro 40.000 manje izašlih na novosadske izbore i rezultat je takav kakav je". 
 
"Mi iz koalicije Udruženi za slobodan Novi Sad nastavljamo da se borimo za minimum poštenih izbora i sve tačke našeg zajedničkog programa. Iskoristićemo sva moguća pravna sredstva da dokažemo brutalnost jučerašnje izborne krađe i o svemu detaljno obavestiti strane posmatrače. Poštovani Novosađani, svim srcem smo uz naše prijatelje u Nišu i nastavljamo zajedno borbu za slobodu našeg grada", zaključuje Vrsajkov.
  • Nadam se

    04.06.2024 13:39
    Da će
    Do sledećih izbora doktor Milić osnovati stranku koja će pokriti celu Srbiju i ja već sada znam koga ću podržati
    Čuvajte se doktore, puno uspeha, jedva čekam nove izbore
  • Dodjos

    03.06.2024 21:09
    ?!
    Kakve veze vi imate sa Nisom?
  • Klokan

    03.06.2024 19:19
    Čitajte vesti, SNS ima većinu, jedan ali vredan glas, i u Nišu, pa tako po ko zna koji put ste se prerano radovali. Kako narod kaže, zasucite rukave i naporno radite i dogovorite zajednički i konkretan nastup, dotle ne serite više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.