RHMZ izdao hitno upozorenje: Pljuskovi sa grmljavinom i gradom

Republički hidrometeorološki zavod u 17.03 danas popodne izdao je upozorenje na pljuskove sa grmljavinom, jakim vetrom i gradom za područje južne Bačke.
RHMZ izdao hitno upozorenje: Pljuskovi sa grmljavinom i gradom
Foto: 021.rs
"Oblačnost koja na području istočne Slavonije uslovljava intenzivne pljuskove sa grmljavinom, jakim vetrom i gradom u narednih sat vremena će se premeštati ka severu Srema i jugu Bačke", naveli su.
Snažno nevreme pogodilo je oko 17.30 Bačku Palanku.
 
Upozorenje na padavine objavio je i sajt VojvodinaMeteo.
"U skladu sa našom najavom od subote, ovog popodneva i večeri u Vojvodini uz nestabilnu atmosferu i pljuskove sa grmljavinom moguće su i jače oluje sa vremenskim nepogodama (gradom, obilnom kišom, i olujnim vetrom u zoni pljuska). Jače nevreme upravo zahvata zapadni Srem i jugozapad Bačke, i kretaće se dalje prema istoku i severoistoku, odnosno prema Rumuniji", navodi se.
 
 
Sutra se u Novom Sadu očekuje najviše 24 stepena uz popodnevne pljuskove.
  • Gari

    03.06.2024 18:19
    Pa pobedili ste,što u Budisavi čim dune vetar neko isključuje struju???:-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.