Đukanović: U kutijama koje su aktivisti iznosili sa Novosadskog sajma bili spiskovi sigurnih glasova

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović izjavio je da su u kutijama koje su aktivisti SNS-a trčeći iznosili iz kol-centra u Novom Sadu bili spiskovi sigurnih glasova.
"Da pojasnim, postoje kapilarni glasovi, postoje i sigurni. To nije isto. Kapilarni glas je kada vi, lično, imate vaše najbliže okruženje, prijatelje, rođake, šta god, koji hoće da glasaju, popišete ih i to dostavite. A siguran glas je kada idete na teren, radite, pozvonite nekom na vrata, pitate da li bi želeo da glasa, upišete, i tako dalje. Imate tačno ocene, od nula do pet, pa onda gradirate da li sigurno glasa, da li je neko ko nešto sumnja, da li treba sa njim da se popriča, da li je neko ko vas uopšte ne voli. To je jedini način da dobijete izbore", rekao je Đukanović na televiziji Insajder.
Dodao je da SNS ima "ozbiljnu evidenciju" svojih glasača za svako biračko mesto, za svaku mesnu zajednicu, za svaku zgradu.
Kada je reč o izbornom rezultatu, Đukanović kaže da su predano radili, te da je "rezultat došao", ali i da će "videti šta su razlozi za mesta gde je SNS lošije prošao".
  • Zare

    05.06.2024 14:52
    Jedino suštinsko pitanje ovde je KO PLAĆA ovu strukturu koja sve ovo radi. Ko plaća ljude, telefone, prostorije, vozila i da zaboravimo bilborde, flajere... Jer radi se o milionima mahom državnih para koje se kanališu sa ciljem očuvanja postojeće vlasti. Praktično države strukture ulažu državne pare da bi ostale na vlasti. Na ovaj način ni jedna druga stranka više neće smeniti postojeću jer niko nema ovakve resurse.
  • Sloba53

    05.06.2024 14:07
    E , ako on kaže !
    Advokat koji ne može da pogodi vrata suda !
  • Maja

    05.06.2024 07:50
    Izbori
    Ne mogu da vjerujem sta sve ljudi pisu...nepotreban most u NS i td

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.