Đurić: Ubedljiva pobeda u Novom Sadu je signal da građani žele da žive još bolje

Milan Đurić iz Srpske napredne stranke kaže da je ubedljiva pobeda ove partije u Novom Sadu jasan signal da građani žele da žive još bolje.
Đurić: Ubedljiva pobeda u Novom Sadu je signal da građani žele da žive još bolje
Foto: 021.rs

"Veruju u pošten i predan pristup i rezultate koje mi ostvarujem poslednjih 12 godina. Radom smo Novi Sad podigli iz teškog siromaštva i sveopšteg propadanja. Učinili smo da naš grad bude jedan od najrazvijenijih u ovom delu Evrope, u svim segmentima života", kaže Đurić.

Po njegovim rečima, pred građane su izašli sa planovima i jasnim programom za dalje napredovanja, koji garantuje još bolji život svih Novosađana.

"Viziju baziranu na izgradnji škola, vrtića, bolnica i savremene infrastrukture sa tri nova mosta, nastavak brze pruge... Zato nastavljamo gde smo stali, još više i marljivije da radimo, i da stalno osluškujemo potrebe naših sugrađana, da rešavamo njihove probleme, jer oni su nam najvažniji, zbog njih sve radimo", dodaje Đurić.
 
Đurić garantuje da je Novi Sad "u najsigurnijim rukama".
  • trifko

    04.06.2024 23:21
    Žele, ali neće da može. Zar to može da obezbedi faca koja stoji iza njega?
  • Nikola

    04.06.2024 20:00
    *
    U ovim fašizmu samo vi iz SNS živite bolje. A što to govori ko ste vi?
  • Lela

    04.06.2024 16:30
    Podbarčanka
    Mesna zajednica u Kosovskoj je tako lepo uradjena,osvežena i za sve nas koji živimo na Podbari znači da se vodi računa i o mestu okupljanja penzionera aHvala za Almaški kraj i za mesnu zajednicu vidi se trud i zalaganje da živimo ugodnije!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti