Video bim na Trgu slobode za navijače

U dogovoru sa gradskim vlastima Turistička organizacija Novog Sada postavila je veliki video-bim na Trgu slobode kako bi što više navijača moglo da vidi utakmice druge faze rukometnog prvenstva Evrope.

U dogovoru sa gradskim vlastima Turistička organizacija Novog Sada postavila je veliki video-bim na Trgu slobode kako bi što više navijača moglo da vidi utakmice druge faze rukometnog prvenstva Evrope.

Pošto je kapacitet Velike sale Spensa ograničen, pretpostavlja se da će u utorak i sredu, u Novom Sadu biti mnogo više navijača iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske koji bi mogli ostati bez karte. Juče je na mečevima bilo oko 2.000 navijača iz Hrvatske i daleko više iz Mađarske, dok se Slovenci očekuju u većem broju od sutra iako su umanjene šanse njihove slekcije da prođe dalje.

Za sada nema puno navijača po hotelima i oni mahom organizovano ili u sopstvenom aranžmanu dolaze samo na mečeve. Najveća gužva na tribinama, pa i u samom gradu očekuje se od sutra uveče jer se utakmice 2. i 3. odlučujućeg kola igraju dan za danom, a u sredu se sastaju Mađarska - Hrvatska.

Karata za drugu fazu još ima na blagajni kod velike dvorane, ali ne i onih najjeftinijih pa su kod tapkaroša cene skočile i sada ih prodaju za najmanje 2.000 dinara.

  • ns

    23.01.2012 13:20
    jeste kad bi video bimovi rasli na drveću a ovako pošto se plaćaju (renta, prevoz, montaža) valjda bi trebali da imaju i neku isplativost, makar u broju osmeha prisutnih ali ni njih nema jer je ladno! fijasko!
  • @Boco

    23.01.2012 11:58
    Loše je
    Po meni je loše što ja plaćam video bim. Ko hoće da gleda, neka kupi kartu, ili sedi u kafićima, ko neće ne mora. U svakom slučaju, bolje da ga ne platim, nego da ga platim.
  • boco

    23.01.2012 09:55
    dobro je !!
    Po meni je dobro sto ima video bim. Ko hoce da gleda neka gleda ko nece ne mora. U svakom slucaju je bolje da ga ima nego da ga nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti