Opremi stan za jedan dan - uz pet dana velikih popusta

Specijalna akcija "Happy Days" u salonu DekorDom u Novom Sadu trajaće od četvrtka, 6. juna, pa do ponedeljka, 10. juna.
Opremi stan za jedan dan - uz pet dana velikih popusta
Foto: 021.rs
Tokom ovih pet dana, biće moguće ostvariti neverovatne popuste na asortiman u ovom salonu.
 
Bez obzira na to da li tražite savršen kauč, elegantan sto za trpezariju, luksuzne zavese ili sitne dekorativne detalje, ne postoji bolji trenutak od sadašnjeg da se zaputite ka jednom od najbolje opremljenih salona u Novom Sadu.
Šta vas očekuje - od hodnika do spavaće sobe
 
Osim što je široka, ponuda u DekorDomu je i kvalitetna, jer podrazumeva prestižan nameštaj i najmodernije svetske trendove dizajna enterijera.
 
Ponuda za opremanje spavaćih soba je zaokružena i uključuje sve od dušeka, preko kreveta, pa do kvalitetne posteljine koja omogućava osećaj udobnosti i mekoće pri samom kontaktu sa krevetom.
 
Slično je i sa dnevnim sobama - garniture, trosedi, dvosedi i fotelje dopunjavaju se dekorativnim jastučićima, zavesama i tepisima. 
 
U DekorDomu razumeju da su kuhinja i trpezarija sinonim za toplinu i porodično okupljanje u svakom domu. Zato su za ove prostorije izdvojeni najkvalitetniji materijali, nameštaj i oprema. Tu su i tanjiri, escajg i druga zanimljiva oprema za kuhinju, kao što su daske za posluživanje, otvarači za vino, i slično.
 
 
Dečije sobe su jedinstvenog izgleda i kreativnog dizajna, koje su napravljene sa kvalitetom dečijeg života, sna i igre na umu. 
 
Tu su i sitni dekorativni detalji koji svaki dom čine jedinstvenim za one koji u njemu žive, kao što su sveće, slike, vaze, i još mnogi drugi aksesoari. 
 
 
Zašto odabrati DekorDom Living Concept?
 
Misija ovog jedinstvenog koncept salona je da svaki prostor za rad i život učini lepšim i funkcionalnijim.
 
Iza njih je dugogodišnje iskustvo u opremanju domova, ali i ponuda koja odgovara svakom stilu i budžetu. Ukoliko ste nesigurni u vezi sa vašim izborom, tu je stručni tim koncept salona koji će vam pomoći na svakom koraku - od odabira proizvoda do uređenja prostora.
Zato, ne propustite priliku da iskoristite sjajne popuste i opremite vaš dom, od 6. do 10. juna.
 
Ponudu DekorDoma možete pogledati na njihovom sajtu dekordom.rs, a  za najbolji ugođaj koji može da uključuje i isprobavanje nameštaja, posetite ih na licu mesta, na Bulevaru vojvode Stepe 36.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti