Brnabić: Spiskovi SNS sa informacijama o Novosađanima nastaju tokom rada aktivista na terenu

Funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić, povodom spiskova SNS sa podacima građana, kaže da oni nastaju tokom rada aktivista na terenu.
Govoreći o spiskovima SNS sa podacima građana, koje je objavio pokret "Bravo", u kojima pored nečijeg imena piše da je "protiv SNS" i slično, ona je rekla i da oni "pokazuju do koje mere SNS ima detaljne spiskove".

"Kada idete u kampanju od vrata do vrata, imate ljude koji kažu 'Bežite, nisam vaš, mrzim vas, nikada neću glasati za vas, nemojte da me maltretirate'. Vi upišete da više ne bi maltretirali tog čoveka", navela je ona.

Brnabić je dodala da u tim spiskovima imaju "komentar za svakog čoveka kog su obišli".
 
Upitana zbog čega su ljudi koji su radili u kol centru SNS u Novom Sadu bežali kada je otkriven taj kol centar, Brnabić je kazala da su se "sklanjali od konflikta".

Komentari 46

  • Nemanja

    11.06.2024 15:41
    Da ponovimo:
    Gospoja,
    Ni SNS ni bilo ko drugi NEMA PRAVA da pravi bilo kakve spiskove osim svojih sigurnih glasača koji su im lično i doborovoljno dali te podatke!!! Birački spisak je dokumet poverljiv koliko i zdravstveni karton i nemate prava da ga posedujete!!! Niko nema prava da ruši zagarantovanu tajnost i anonimnost glasanja na izborima! Da li je po vama sledeći korak da na glasačkom listiću moramo da upišemo ime i prezime, adresu stanovanja i JMBG kako bi nas lakše deportovali ako ne glasamo za vas? Ili odmah da krenemo sa trakama na rukavima... :(
  • Nikola

    11.06.2024 08:29
    Oh, how yes no! I ko da ti veruje? Sekta je gora od Jehovinih svedoka, oni dolaze samo jednom na vrata i nista ne zapisuju. Sekta dolazi po vise puta i sve zapisuje. BIA zatvara krug, napred tu je SNS drug!
  • ex chapman

    10.06.2024 09:30
    sjajno
    prikrivena pretnja:
    vi odete na vrata, covek kaze "mrzim vas, nikad necu glasati za vas" (jer tako uvek govore oni koji ne glasaju za SNS - oni sve mrze i vrlo su nekulturni! i vi onda lepo upisete tog coveka - ime, prezime i adresu. da se ne biste vise maltretirali
    onda mi te podatke prosledimo drugoj ekipi koja je zaduzena za maltretiranje :D
    [zamislite sve to izgovoreno njenim izvestacenim glasom tinejdzera koji mutira]

    ali bukvalno malo je falilo da izgovori bas te reci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti