Vozom od Novog Sada do Bara: Koliko košta karta?

Počela je prodaja karata za dnevni barski voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno.
Vozom od Novog Sada do Bara: Koliko košta karta?
Foto: 021.rs
Kao i ranije, večernji voz za Bar kreće iz Zemuna.
 
Voz od Novog Sada do Bara će saobraćati od 14. juna do 15. septembra. Voz 1131 iz Novog Sada polazi u 8.20 časova, a u Baru je u 20.37 časova.

Iz Bara voz polazi u devet časova ujutru, a u Novom Sadu je u 20.28 sati. Ovaj voz će saobraćati od 15. juna do 16. septembra.

"Saobraćaj dnevnog barskog voza je organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje. Na relaciji Novi Sad-Bijelo Polje, putnici će se prevoziti novim Štadler vozom, a na relaciji Bijelo Polje-Bar, vozom koji u svom sastavu ima putnička kola sa sedištima. Imajući u vidu da je saobraćaj voza organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje, putnicima koji uz voznu kartu kupe rezervaciju mesta u iznosu od 3 evra, rezervisana su i mesta za sedenje od stanice Bijelo Polje", navode u "Srbijavozu".
 
Cena vozne karte na relaciji Novi Sad-Bar je 23,80 evra, dok je na relaciji Beograd centar-Bar 21 evro. Rezervacija mesta za sedenje iznosi tri evra.
 
@021.rs_novisad Sezona godišnjih odmora je počela, te se veliki broj građana odlučuje na letovanje na crnogorskom primorju Jedan deo odlučuje se da ka Jadranskom moru putuje vozom, koji svakodnevno ide na relaciji Beograd - Bar Evo kako izgleda jedno noćno putovanje ☝️ #fyp #foryoupage #foryou #viraltiktok #tiktoksrbija #putovanje #travel #crnagora #montenegro #voz #train #saobracaj ♬ Tokyo Drift - Xavier Wulf
  • Rope

    10.06.2024 07:55
    A bus cena?
    Ovde neki pišu da je karta skupa (Bgd - Bar oko 21 evro plus 3 evra za rezervaciju). Neki dan sam išao autobusom od Beograda do Brčkog, cena karte u jednom pravcu 1700 dinara plus plaćaš 120 dinara za prtljag. Put od oko 170 km koštao više od 15 evra. Pa ti vidi...
  • Kosta

    09.06.2024 22:37
    K
    Znači sedišta kao u tramvaju... Lele majke... Još obično ne stiže na vreme, srednja mera 12 sati, pa ti vidi!
  • Noname

    09.06.2024 18:12
    Asker
    Kad sam 93. Isao u vojsku,krenuli smo oko pola devet a stigli sutra u devet.ceo put sam prespavao.bilo je super.voz za bar me uvek podseti na pesmu od bore corbe......boro djokov sin....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti