Skup "Svi smo mi na (biračkom) spisku" danas na Trgu slobode: Tribina, galerija, kviz...

Skup "Svi smo mi na (biračkom) spisku" održaće se danas, 9. juna ispred Gradske kuće.
Skup "Svi smo mi na (biračkom) spisku" danas na Trgu slobode: Tribina, galerija, kviz...
Foto: 021.rs
Skup organizuje Građanski pokret "Bravo".
 
"U zemlji spiskova, na kojima završite ako slobodno mislite, dišete ili delujete, pronašli smo i sakupili materijal i dokaze o tome kako izgleda izborna krađa u Novom Sadu. Sve ovo nudimo na uvid građanima Novog Sada, kao i medijima", navodi "Bravo".
Program će početi u 19 časova i trajati do 21 čas.
 
Održaće se tribina "Ko nam krade budućnost?" na kojoj će o izbornoj krađi, zloupotrebi studenata i mladih u centru za izbornu krađu na Novosadskom sajmu i torbi sa spiskovima govoriti:
 
- Mila Pajić - Stav
 
- Miša Bačulov - Budi Heroj
 
- Marija Srdić - GP Bravo
 
- Miran Pogačar - GP Bravo
Nakon tribine, od 19.45 h do 20 časova, uslediće obraćanje kontrolora - svedočanstva iz prve ruke o napadima na kontrolore i neregularnostima.
 
Nakon toga, na Trgu slobode će biti organizovan "Uvid u (birački) spisak SNS", "Galerija 'Spisak postoji'", kao i kviz "Koji si SNS komentar?".
  • NS-LIMAN

    09.06.2024 17:51
    Bravo

    Odlična ideja. Koliko god vas kritikovali, nastavite tako. Najlakše je sedeti u fotelji i kritikovati svaku ideju protiv ove, sada već potpuno ogoljene I BESRMANE diktature. Samo napred BRAVO!
  • Долма

    09.06.2024 16:04
    А ха
    Џаба вам ово закаснело подврискивање, пукли сте брате ко 'дечија звечка' на недавно одржаним изборима.
    Какогод, ту слику никако не можете избрисати из вашег памћења.
  • Majda

    09.06.2024 15:01
    Kakva budalaština!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".