Upravni sud naprednjacima vratio mandate

Srpska napredna stranka danas je saopštila da je Upravni sud doneo pravosnažno rešenje kojim su vraćeni mandati odbornicima te stranke u Skupštini Novog Sada.

Srpska napredna stranka danas je saopštila da je Upravni sud doneo pravosnažno rešenje kojim su vraćeni mandati odbornicima te stranke u Skupštini Novog Sada.

Kako se navodi, odbornici će zahtev za verifikaciju odluke suda i ponovnu dodelu mandata podneti već danas predsedniku Skupštine grada i nadležnim skupštinskim komisijama. "Očekujemo da se na prvoj narednoj sednici Skupštine 27. januara sprovedu odluke Upravnog suda i time isprave ranije koje su osporili Ustavni i Upravni sud", navodi se u saopštenju.

Odbornici SNS-a su najavili da će do kraja aktuelnog saziva Skupštine Novog Sada nastupati kao opoziciona odbornička grupa.

  • 27.01.2012 12:31
    Kasno su se setili da vrate mandat,toliko o reformi naseg pravosudja,malo predibrnih trikova,ali nece im pomoci,SNS do pobede.
  • Bistrica

    24.01.2012 19:15
    Strah
    Koliko sam shvatio, nekog je strah pred skorašnje izbore.
  • Тодор

    24.01.2012 18:44
    Много сте фини
    О жутој култури већ сам чуо. Хвала лепо.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti