Elektrovojvodina traži od policije da spreči krađe struje

Direktor Elektrovojvodine Tihomir Simić pozvao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da pojača mere kako bi se sprečile krađe i oštećenja elektroenergetske opreme tog preduzeća.

Direktor Elektrovojvodine Tihomir Simić pozvao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da pojača mere kako bi se sprečile krađe i oštećenja elektroenergetske opreme tog preduzeća.

Simić je u pismu ministru policije Ivici Dačiću naveo da su krađe na elektroenergetskim objektima Elektrovojvodine u poslednje vreme veoma učestale i da su poprimile ogromne razmere. Svakodnevno se registruje nestanak opreme na trafostanicama, uzemljenja na objektima, provodnika na niskonaponskoj i visokonaponskoj mreži, akumulatorskih baterija, rešetkastih stubova, bakarnih šina, otpadnog bakra ili brojila. Prema njegovim rečima, te krađe su Elektrovojvodinu u prošloj godini koštale skoro 40 miliona dinara.

Simić je pozvao i da se ubrzaju procesi protiv kradljivaca pred pravosudnim organima i pred organima gonjenja i upozorio da krađe ugrožavaju i živote kradljivaca i drugih građana.

  • 24.01.2012 16:03
    Kako samo lopov namiriše lopova?
  • 24.01.2012 11:39
    Uncas
    Nevezano za pljacke(koje su sitnica sa otimacinama od gradjana ove zemlje),mene zanima kako ovaj Tihomir Simic ,u NS poznatiji kao TIKA,sada sedi na poziciji u Elektrovojvodini?
    Ovaj cova nema u kom "timu " nije bio ,od devedesetih i Kariceve stranke ,pa kako god su neki prevrati,vidis Tiku na Tv-u,i evo sad otvorim vesti,a Tika opet u fotelji !!
    "E ovaj Covek je neunistiv!" ....Ma jel moguce da u ovom drustvu ama bas nimalo nema morala,ili su ovi likovi stvarno"Bogom dani" da nam kroje sudbinu?
  • Nebojsa

    24.01.2012 10:33
    Molba policiji
    Molim policiju da spreci elektrovojvodinu da krade od gradjena Vojvodine . U pitanju je sistemska dobro organizovana kradja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti