Nov način ulaska na MAS

Gradsko saobraćajno preduzeće je na MAS-u ugradio elektronske barijere za ulaz na perone, koje će uz novu aplikaciju za prodaju karata omogućiti nov način rada na stanici.
Gradsko saobraćajno preduzeće je na MAS-u ugradio elektronske barijere za ulaz na perone, koje će uz novu aplikaciju za prodaju karata omogućiti nov način rada na stanici.

Na kupljenoj karti za prevoz i peronskoj karti za jedan prolaz štampa se bar kod koji otključava barijeru na ulasku na peron po principu "jedno otključavanje, jedan prolaz".

Pretplatne peronske markice zamenjuju se beskontaktnim karticama koje su personalizovane u sistemu i vezane su za korisnika i za dokument za koji važe.

Dok traje probna faza u funkciji će biti i stari i novi način ulaska na perone, a o završetku testiranja novog načina rada, građani će biti pravovremeno obavešteni.

  • 26.01.2012 17:44
    za vox
    wc na autobuskoj stanici je izdat u zakup privtniku kao i restoran tako da si pajser koji nista nezna a lajes
  • Tiberius

    25.01.2012 09:16
    super, sada kada karta ima barkod, mozete uvesti i refundaciju za peronske karte vracene u roku od npr. pola sata od izdavanja kako bi najzad oni koji su dosli da isprate putnike to mogli da ucine besplatno.
  • Vox

    25.01.2012 08:39
    ...
    Bolje renovirajte i čistite toalete na stanici, šljamu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti